25 de tunsori pixie moderne, perfecte pentru anul 2020!

Îndrăzniți să faceți o schimbare de look, alegând tunsoarea pixie care nu iese niciodată din modă.

Această tunsoare are mai multe forme: de la geometrice și liniare, la cele mai îndrăznețe, aparent neglijente care vă vor scoate în evidență personalitatea. Pe lângă aceasta o puteți aranja în mai multe moduri.

Pixie scurt.

Puteți alege o tunsoare pixie scurtă cu breton scurt sau lung, care este perfectă pentru femeile cărora nu le place să-și deschidă prea mult fața sau pentru cele care vor să ascundă unele mici imperfecțiuni. O altă variantă ar fi o tunsoare scurtă în scări în partea superioară cu șuvițe care se prelungesc pe gât. Iar culoarea aleasă corect va oferi și mai multă luminozitate unei tunsori pline de farmec.

Pixie lung.

Această tunsoare este perfectă pentru femeile care preferă părul mai lung, dar își doresc, în același timp, o coafură practică, care se aranjează ușor.

Dacă până nu demult tunsoarea bob a fost preferata multor femei, la moment numărul 1 al preferințelor stilistice pentru femei era bobul, la moment locul acesteia a fost ocupat de pixie alungit, foarte versatilă și comodă, care se aranjează în diferite moduri.

Dacă preferați bobul, puteți alege o variantă foarte scurtă și geometrică a acestuia, cu breton în stilul anilor 60, care vi se va potrivi de minune.

Idei de aranjare a părului.

Vă propunem, în galeria care urmează, mai multe idei drăguțe de aranjare a părului din care să vă inspirați.

Înainte de a alege o tunsoare, discutați cu coaforul pentru a face alegerea corectă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.