25 de tunsori pentru părul mediu și scurt în culori originale

Am observat, în ultimele luni, mai multe tehnici originale de colorare a părului, care pun accent pe nuanțe omogene, spre deosebire de tehnicile anterioare care aveau la bază culori contrastante sau combinații de mai multe culori.

Să vedem în continuare care sunt culorile recomandate pentru acest sezon.

1. 

Roșu.

Nuanțele de roșu, bordo sau roz auriu au devenit foarte populare în ultimele săptămâni. Puteți adăuga, pentru mai multă strălucire, câteva șuvițe de culoare oranj sau blond platinat.

Castaniu.

Părul castaniu poate fi împrospătate cu câteva șuvițe. Ați putea încerca, spre exemplu, un contrast dintre castaniu și blond sau un contrast mai excentric, castaniu și blond platinat care vă va scoate din anonimat.

Blond.

Părul blond arată perfect, dar îi puteți adăuga și mai multă strălucire, adăugându-i câteva șuvițe pentru a obține un efect mai dinamic și mai modern.

Negru.

Ar putea fi destul de riscant să includeți câteva șuvițe, dacă aveți părul întunecat la culoare, deoarece contrastul ar putea fi prea mare. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să renunțați la ideea dată. Puteți încerca o nuanță de bordo sau de caramel, care vor arăta perfect pe un fundal întunecat.

Vă propunem în continuare câteva tunsori pentru părul scurt și mediu în culori originale.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

După cum ați observat, în acest sezon vor fi actuale următoarele tehnici de vopsire: prin tonalizare, colorare, vopsirea permanentă, vopsirea semi-permanentă, precum și vopsirea părului cu diferite elemente de design. Nu vă fie frică să experimentați și încercați tehnicile de colorare moderne care vă vor ajuta să arătați impecabil.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!