25 ținute superbe pentru doamnele extravagante trecute de 50 ani

Iată că nu doar domnișoarele tinere pot fi un simbol al stilului pe internet.

Englezoaica Renia Jaz are deja peste 50 de ani, dar blogul său, numit în cinstea soțului ei, este dedicat modei și frumuseții pentru femeile din întreaga lume aflate la “a doua tinerețe”.

Iată ce ținute recomandă Renia Jaz pentru acest sezon.

Vă înșelați amarnic dacă credeți că femeia ajunsă la o anumit vârstă nu mai trebuie să aibă grijă de propria ținută. Din păcate după ce își pierd frumusețea de odinioară, multe femei preferă să se îmbrace sumbru, pentru a nu atrage atenția celor din jur.

Dar de fapt arta vestimentară este valabilă la orice vârstă, important e să fie plasate corect accentele și ales bine materialul, culoarea și stilul. Priviți cât de elegant se asortează aici rochia ușoară în stil leopard cu cardiganul albăstriu și poșeta neagră. Vă poate trece prin gând că vedeți aici o bunicuță, iar nu o femeie în floarea vârstei și plină de viață?

Doamne trecute de 50 ar trebui să opteze pentru fuste și rochii până la genunchi sau mai lungi. Nu evitați culorile stridente, ci găsiți-le o combinație armonioasă fără a supraîncărca ținuta din punct de vedere cromatic.

Sacoul maro din velvet armonizează perfect cu paltonul destul de reținut de culoare oliv.

Iar această ținută merită invidiată chiar și de domnișoarele tinere: fustă neagră din piele, pulover oversize din cașmir și palton elegant de un gri gingaș. Botinele cu decorații florale au rolul de element strident.

Folosirea carourilor clasice englezești: fustă cu jabou pe lateral, sacou în aceleași nuanțe și un cardigan impunător de culoare bordo pentru a crea un contrast elegant.

Geaca din velvet și fusta cu imprimeu original este o combinație foarte reușită pentru orice femeie. Topul modest de un albastru deschis completează ținuta fără a crea accente inutile. Iar poșeta originală purtată pe umăr este cireașa de pe tort a compoziției.

Poșeta din blană artificială ar fi un element foarte drăguț într-o ținută altfel dominată de stil clasic.

Asortarea nuanțelor de bej și cafea-cu-lapte arată mereu excepțional și întineresc ținuta. Rochia aleasă la o lungime potrivită, alături de poșeta originală și pantofii cu imprimeu leopard adaugă o nuanță de extravaganță.

Paltonul pufos de culoare grafit, care e foarte populară acum, este completat foarte armonios de eșarfa neagră cu elemente albe contrastante.

Ce părere aveți de un hanorac cu imprimeu în stil adolescentin? Îl puteți purta la orice vârstă! Important e să-l combinați corect: fustă albastru-închis cu dungi albe verticale și un palton clasic cu carouri.

Iată și alte câteva idei interesante pentru dvs.!

Dacă vă veți inspira din aceste ținute, cu siguranță nimeni nu va îndrăzni să vă spună că vă îmbrăcați nepotrivit vârstei. Vă dorim să primiți complimentele bine meritate!