25 de modele originale de manichiură franțuzească – opțiuni elegante pentru orice anotimp.

Despre manichiura franțuzească se poate vorbi la nesfârșit, ea nu se va demoda niciodată. Nu este considerată doar o manichiura clasică, dar și o sursă de inspirație pentru alte modele.

Realizarea sa permite o diversitate de culori și posibilități. Indiferent de opțiunile pe care le alegeți, în anul 2019, french-ul va fi în trend!

Manichiura franțuzească se privește frumos, atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Fie că o purtați în varianta clasică, fie că optați pentru un model mai original, fie că alegeți nuanțe în funcție de anotimp și de dispoziție, această manichiură va conferi întotdeauna un aspect îngrijit mâinilor dvs!

Vă prezentăm 25 de modele originale de manichiură franțuzească pe care neapărat trebuie să le încercați. Inspirați-vă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Dacă vă place mult stilul de manichiură french, să știți că acum acesta poate să fie mai sofisticat şi colorat.

12.

13.

14. Atunci când alesul inimii tale îţi va pune verigheta pe deget, toate privirile vor fi îndreptate asupra mâinilor, iar manichiura trebuie să fie impecabilă. Albul nu este singura opțiune pentru manichiura unei mirese. Nuanţele pastelate se potrivesc de minune în această zi.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Manichiura franțuzească nu se va demoda niciodată. Ea va conferi mereu unghiilor naturalețe, simplitate și rafinament. Se va potrivi oricărei situații, indiferent de ocazie, fie că sunteți la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere, iar mâinile dvs vor avea mereu aspect elegant și delicat.

Ea este preferata femeilor de pretutindeni pentru că este ușor de realizat și de purtat. Aspectul unghiilor este natural, simplu și delicat.