25 modele de tunici frumoase, de mărimi mari.

Pe podiumurile din întreaga lume apar tot mai des modele de tip plus size. Sezonul de vară vine cu o mulțime de modele interesante ce au la bază tunici și bluze ușoare.

Noi am făcut o selecție cu cele mai frumoase și neobișnuite modele, printre care cu siguranță veți găsi ceea ce vă place.

1. Tunică ornamentată, cloșată în partea de jos, este alegerea firilor gingașe și pline de feminitate. Pantalonii la 3/4 asigură un confort sporit, atât de necesar în perioada caldă a anului.

2. Pentru întâlniri importante designerii oferă o ținută foarte elegantă, alcătuită din tunică pestriță și pantaloni negri la 3/4. Pantofii cu toc și poșeta clutch vor adăuga o notă de romantism, creând o ținută perfectă pentru plimbări romantice de seară.

3. Tunicile și bluzele lungi sunt soluția ideală pentru femei cu forme generoase, căci, pe de o parte, ele scot în evidență zona pieptului, iar de cealaltă parte ascund micile imperfecțiuni ale figurii.

4. Bluzele asimetrice pe bună dreptate rămân în topul preferințelor în acest sezon. Ele conturează elegant silueta, scoțând în evidență toate atuurile figurii feminine. E interesant că bluzele de acest tip arată bine chiar dacă au cele mai stridente culori, deci să nu vă temeți să faceți astfel de experimente.

5. Culoarea albastru pronunțat exprimă un simț al stilului și un gust rafinat al femeii. O bluză albastră de catifea șifonată cu mici ornamente vă va pune în centrul atenției în orice situație. Dacă doriți o ținută mai puțin oficială, asortați bluza cu o pereche de blugi clasici.

6. Dacă vă plac petrecerile și nu știți cum să vă îmbrăcați la următoarea petrecere, ținuta de mai jos este ideală pentru dvs.

7. O variantă perfectă pentru plajă: tunică de vară de culoare azurie. Asta e probabil cea mai importantă piesă vestimentară de vară. O pălărie elegantă va completa minunat întreaga ținută.

8. Tunica de un albastru aprins este o alegere excelentă pentru sezonul cald. Micile elemente decorative de culoare albă vor înnobila și mai mult ținuta dvs.

9. Pentru plimbările cotidiene puteți opta pentru o variantă mai simplă, înlocuind blugii cu o pereche de pantaloni ușori de culoare albă pe care să îi asortați cu o tunică în culori alb-negru.

10. Dacă doriți o ținută universală, cu care să puteți merge și la serviciu, și la o plimbare, optați pentru o tunică monotonă cu mici ornamente florale, pe care să o completați cu accesorii elegante: ochelari, poșetă, brățară.

11. Ornamentele geometrice sunt extrem de populare astăzi. Evident liniile neobișnuite trebuie să fie aplicate pe o croială neobișnuită, asimetria fiind o soluție extrem de binevenită pentru astfel de tunici.

12. Dacă aveți o piele frumoasă în zona gâtului și decolteului, atunci modelele cu volane sunt perfecte pentru dvs. Ele deplasează accentul asupra lor, de aceea se folosesc în partea de sus a hainei, creând imaginea unei siluete foarte fine.

13. Imprimeurile florale sunt încă foarte actuale și cu siguranță vor rămâne în trend încă mult timp.

14. Tunicile de culori închise creează o ținută nobilă și picantă.

15. Tunica cu mâneci libere este piesa vestimentară care asigură confortul și frumusețea deopotrivă. O centură neagră îi va conferi o formă interesantă și va scoate în evidență atuurile siluetei.

16. Când asortați bluza cu o fustă, nu uitați de o regulă simplă: bluza trebuie să aibă cel puțin un element care să armonizeze cromatic cu fusta. O soluție foarte bună ar fi centura de o culoare cu fusta.

17. Tunica semi-transparentă de culoare albastră este o alegere excelentă pentru ieșirile pe litoral.

18. Iată alte câteva modele superbe.

Nu uitați că toate hainele de vară trebuie să îndeplinească două cerințe de bază: să fie ușoare și confortabile. Anume asta ar fi combinația perfectă.