25 de modele de manichiură modernă pentru primăvara anului 2021

Acestea sunt cele mai recente tendințe ale anului 2021.

În acest sezon vor fi în vogă ojele translucide, producătorii ne încântă cu foarte multe nuanțe profunde și interesante. Cu ajutorul lor puteți crea niște modele minunate. Vor continua să fie la modă și unghiile cu paiete.

Paleta de nuanțe delicate și neobișnuite s-a extins considerabil. Aceste culori frumoase și interesante ne vor completa perfect ținutele și accesoriile.

1.

2.

3.

4.

5. 

În acest sezon vor fi în vogă modelele aristocratice și elegante. Lungimea și forma unghiilor este la discreția Dumneavoastră, în acest an fiind importantă culoarea și stilul.

6.

7.

8.

9.

10.

Finisajul mat câștigă din nou popularitate.

Unghiile lungi, cu finisaj mat, arată deosebit de elegant, semănând cu un strat de catifea.

11. 

O altă idee interesantă este combinația dintre un finisaj și strasuri.

12. 

În acest sezon designerii ne propun mai multe idei originale de french, cum ar fi combinația acestui stil cu diferite tipuri de decor.

13.

14.

În acest caz se folosește o combinație de trei culori: cel mai frecvent alb, bej, negru. Aceste modele pot fi considerate acceptabile chiar și pentru un cod vestimentar mai strict.

Tematica plantelor este, de obicei, transpusă prin niște desene delicate și discrete.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Tendința principală a sezonului următor a păstrat unele caracteristici ale sezoanelor precedente: în top este manichiura delicată și discretă. Avantajul acestei manichiuri este că se potrivește oricărui stil și ținute. Iar grația, eleganța și minimalismul nu se demodează niciodată.

Care dintre aceste modele de manichiură v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Ce părere aveți despre finisajul mat? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!