25 de modele de manichiură franceză feminină, perfectă pentru acest sezon.

Manichiura franceză este versatilă, practică, elegantă și feminină, ceea ce înseamnă că este și foarte populară. Această tehnică clasică cu design modern se potrivește de minune cu diferite tipuri de decor.

Vă propunem o selecție de modele interesante de manichiură în stil francez.

1. Culoarea neagră se încadrează perfect în manichiura în stil francez. Completați compoziția cu ornamente de dantelă elegantă.

2.

Culoarea albă ca zăpada este una clasică, nu se va demoda niciodată. Pentru a înfrumuseța acest model de manichiură laconică, accentuați o unghie în aceeași nuanță albă, dar cu un decor diferit: floristică, ornamente, pene, inimioare, sclipici etc. Alegerea depinde de gustul, de stilul și de imaginația Dumneavoastră. Este important să alegeți fundalul potrivit: bej, natural sau roz.

3.

4.

5.

6.

7

8.

Manichiura franceză arată superb în combinație cu strasuri.

Deoarece minimalismul este la modă, alegeți modele cât mai simple: 1-2 strasuri sunt suficiente. Puteți completa ansamblul cu niște nourași.

9.

10.

11.

Tulpinile subțiri și delicate cu flori decorează perfect manichiura franceză. Puteți opta pentru orice paletă de culori, deoarece fundalul natural se combină cu orice.

12.

Manichiura franceză este fundalul perfect pentru modelele florale. 

13.

14.

15.

Ornamentele albe sunt o soluție elegantă și sofisticată, care sunt potrivite atât pentru fiecare zi, cât și pentru seară.

16.

17.

18.

Roz și alb se combină perfect între ele.  

19.

Compozițiile geometrice sunt la modă în acest sezon: puteți opta pentru alb-negru sau colorate, expresive. Sunt foarte actuale dungile, liniile, punctele sau triunghiurile.

20.

21.

22.

Dacă aveți impresia că baza manichiurii franceze poate fi doar bej sau roz, vă înșelați. Manichiura franceză se poate face cu aproape orice nuanță: negru, bordo, maro și multe altele.

23.

24.

25.