25 de idei originale de manichiură franceză pentru acest sezon

Atât de fină, atât de grațioasă și elegantă…

Acest model de manichiură este, probabil, atemporal, nu se demodează și este foarte apreciat de fashioniste. Indiferent de tendințe, manichiura franceză își are mereu un loc stabil printre lideri, devenind, de-a lungul anilor, clasică. Acestă manichiură este foarte versatilă și se potrivește tuturor.

Există diferite tipuri de manichiură franceză:

— manichiură franceză cu abstracții în stilul picturilor lui Piet Mondrian,

— french dublu,

— design cu două rânduri de dungi,

Această manichiură arată uimitor în combinație cu strasuri, paiete, desene etc.

Vă propunem în continuare câteva modele de manichiură franceză care, sperăm, să vă placă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Modul în care va arăta manichiura franceză depinde, în primul rând, de forma și lungimea unghiilor Dumneavoastră. Unghiile vor fi mai originale dacă veți aplica ojă de diferită textură, mată, lucioasă, combinate cu metalic. Se mai poartă și spațiul negativ, atunci când unghiile sunt incolore și doar pe margini se aplică o ojă colorată. French-ul ornamentat este o altă tendință a sezonului. Se utilizează diferite dungi, tehnica stamping, abțibilduri, ornamente în volum sau desen artistic.

Unele fashioniste ar putea considera cam plictisitoare culorile pastelate, de aceea designerii propun să se lărgească spectrul de culori. Pentru pielea deschisă se potrivesc nuanțele de roz pal sau piersic, iar pentru pielea mai întunecată se pot aplica nuanțe de roz în combinație cu nuanțe de gri. Femeile care preferă culorile mai intense pot opta pentru auriu, verde, negru sau roșu. De asemenea, pot fi folosite diferite combinații îndrăznețe precum roz cu verde, roșu cu negru sau cu auriu.

Vă place manichiura franceză? Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!