25 de fotografii ale vedetelor care, surprinse de aproape, nu sunt chiar atât de perfecte!

Știm cu toții că un ten frumos presupune o rutină de îngrijire specifică tipului de ten, o alimentație sănătoasă, un stil de viață pe măsură și, nu în ultimul rând, tratamente și produse cosmetice performante.

Mai suntem conștienți de faptul că celebritățile au acces la tot arsenalul de înfrumusețare disponibil, motiv pentru care de multe ori tindem să ne încredem în aparițiile impecabile ale acestora și chiar să râvnim și noi la un standard de frumusețe setat foarte sus.

Dar mai știm și că vedetele pe care le admirăm la fiecare apariție pe covorul rosu nu sunt perfecte, așa cum am putea crede. Ca orice femeie, au și ele defectele lor. Unele vedete nu-și pot controla problemele tenului, suferind de iritații, erupții cutanate, ten acneic, pete, piele grasă, nuanță neuniformă a tenului, cicatrici etc.

În rețeaua Instagram există o pagină specială, ssstructure, unde apar diferite fotografii ale celebrităților. Pentru a evidenția defectele se utilizează un instrument special care accentuează toate imperfecțiunile de pe față. Veți fi foarte surprinși când le veți vedea chipurile de aproape.

Dacă le invidiați în continuare pe Kim Kardashian sau pe Natalie Portman, aruncați o privire mai atentă la aceste fotografii. S-ar putea întâmpla să fiți mult mai frumoasă decât ele!

1. Rihanna

2. Kim Kardashian

3. Jennifer Lopez

4. Penelope Cruz

5. Julia Roberts

6. Natalie Portman

7. Paris Hilton

8. Pink

9. Jennifer Aniston

10. Scarlett Johansson

11. Kara Delevingne

12. Gigi Hadid

13. Bella Hadid

14. Beyonce

15. Cameron Diaz

16. Christina Aguilera

17. Britney Spears

18. Mila Kunis

19. Taylor Swift

20. Selena Gomez

21. Chloe Kardashian

22. Katy Perry

23. Angelina Jolie

24. Gwen Stefani

25. Melania Trump