25 de fotografii ale lui Freddie Mercury cu Mary Austin – prima și singura sa dragoste.

El a fost totul pentru ea!

“Singura mea prietenă este Mary și nu vreau pe nimeni altcineva”, a spus Freddie Mercury despre “dragostea vieții sale” – Mary Austin. Vă invităm să-i admirați în pozele de mai jos:

1. 

2. Informațiile despre orientarea netradițională a legendarului cântăreț trupei Queen au ajuns în presă cu o viteză impunătoare, dar cea pe care o iubea cu adevărat, era mereu în umbră, scrie BoredPanda.

3. Mary avea doar 19 ani când, la începutul anilor 1970, l-a întâlnit pe Freddie, al cărei nume real era Farrokh Bulsara.

4. Ea muncea într-un magazin de modă numit “Biba” din Kensington, Londra de Vest. Acolo l-a văzut pentru prima oară pe un “muzician artistic cu aspect ciudat”.

5. Într-un interviu, ea își amintea: “El era absolut unic și încrezut în sine, spre deosebire de mine. A trebuit să-l cunosc timp de 3 ani, până să mă îndrăgostesc cu adevărat. Dar nu am avut niciodată un astfel de sentiment față de cineva. M-am simțit în siguranță cu el.”

6. Ei au închiriat un mic apartament – Mercury pe atunci nu era vedetă. Relația lor a durat 7 ani, iar cântărețul a spus în repetate rânduri că Mary este o persoană indispensabilă pentru el.

7. Deși relația lor devenea din ce în ce mai platonică, aparent datorită pasiunii lui Freddie pentru bărbați, prietenia lor devenea mai puternică.

8. “Romanul nostru s-a încheiat cu lacrimi, dar o conexiune profundă a rămas și nimeni nu poate să ne lipsească de ea. Nici unul dintre partenerii mei nu ar putea să o înlocuiască pe Mary. Era singura mea prietenă, soția mea. Da, am perceput această relație ca o căsătorie ” – a declarat Freddie în unul din interviuri.

9. Freddie i-a cumpărat un apartament lângă reședința lui. El i-a dezvăluit sufletul său. Ea îl îngrijea când s-a dovedit că muzicianul este bolnav.

10. Ea era mereu aproape de Freddie, chiar și în momentul apusului vieții sale. Muzicianul a lăsat cea mai mare parte din averea sa, lui Mary.

11. “Dacă totul ar fi fost diferit, tu ai fi soția mea și în orice caz toată averea ar fi devenit a ta”, a scris Freddie în testamentul său.

12. Mary Austin s-a căsătorit cu omul de afaceri Nick Holford, dar căsătoria lor a fost de scurtă durată.

13. De asemenea, ea a avut o relație cu artistul Pierce Cameron. Mary a născut 2 fii. Dar ea s-a despărțit și de Cameron.

14. După cum povestesc prietenii, Mary nu a fost niciodată în stare să găsească un om potrivit, ale cărui calități spirituale s-ar compara cu cele pe care le avea Freddie.

15. “Mi-am pierdut familia când Freddie a plecat din viață. El a fost totul pentru mine – cu excepția fiilor mei “, a spus Mary.

16. Mary Austin a primit cel puțin 51,3 milioane de dolari pentru filmul “Bohemian Rhapsody”. Cu toate că Mary, în vârstă de 67 de ani, nu a participat la filmări și nu avea nici o legătură cu scenariul.

17. Ea era obligată doar să-și dea acordul pentru filmare, care costa 55 de milioane de dolari. De ce a obținut această sumă imensă?

18.  Suferind de o boală incurabilă, Freddie i-a lăsat lui Mary 50% din veniturile sale viitoare, ce se referă la numele, activitatea sa și drepturile de autor.

19.  Membrii turpei Queen – Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor și John Deacon au împărțit toate încasările financiare în 4 părți.

20. În testament, Freddie și-a împărțit partea sa între Mary Austin, părinții și sora lui. A lăsat moștenire 50% pentru Mary, 25 % părinților săi și 25% pentru sora lui.

21. După ce au decedat părinții lui Freddie, cota parte a trecut la Mary Austin. Deci, acum are 75%.

22. Mary rareori comunică cu reporterii. Locuiește într-o reședință imensă – 28 de camere – în partea de vest a Londrei, costul căreia ajunge la 25,6 milioane de dolari. Aceasta este reședința ce-i aparținea lui Freddie Mercury.

23. Ea a moștenit nu doar casa, ci și o colecție de opere de artă și mobilier de lux ce-i aparținea lui Ludovic XV. Pe toate le-a colecționat Freddie.

24. Această fotografie confirmă faptul că acești oameni s-au iubit unul pe altul din toată inima și sufletul lor!

25. Vedeți cum ochii lui Mary strălucesc și cum Freddie o sărută blând și o îmbrățișează?

26. Nu trebuie să uităm și de Jim Hutton, cu care Freddie a trăit ultimii 7 ani ai vieții sale. Dar în fotografiile cu el, Freddie este complet diferit.

Până la urmă, toți avem nevoie de cineva care să ne iubească. Dar în Mary Austin, Freddie a găsit sufletul său pereche!