25 de coafuri pentru păr scurt, ideale pentru doamnele ce au atins vârsta de 50 de ani!

Dacă ați trecut de vârsta de 50 de ani, și doriți să vă schimbați coafura, vă oferim câteva idei minunate ca să arătați extraordinar!

Vă propunem, în continuare, 35 de idei din care să vă inspirați!

1. Pixie cut

Prima tunsoare pe care vă sugerăm să o încercați este pixie cut care, pe lângă faptul că vă va ajuta să păreți mult mai tânără, este o tunsoare care se aranjează foarte ușor. Puteți încerca, de asemenea, să urmați tendința easy și messy care este la modă. Pentru o aranjare frumoasă vă vor fi de mare ajutor produsele finish și fixing: cu siguranță merită să le încercați!

2. Bob

Această tunsoare, face parte din categoria celor mai bune tunsori pentru păr scurt pentru această vârstă. Tunsoarea Bob a reușit să fie în tendințe deja de mai mulți ani, fiind tunsoarea preferată a doamnelor care-și doresc să fie cool și în pas cu tendințele modei.

Tunsoarea Bob „modern” se poate potrivește bine tuturor doamnelor, puteți opta și pentru un Bob asimetric și dinamic, care vă va oferi mai multă personalitate sau pentru un Bob în scări. Această tunsoare vă va ajuta să arătați minunat, se realizează și se întreține destul de simplu!

3. Șuvițe sau breton?

Nu subestimați importanța estetică a șuvițelor sau a unui breton stilat. Aceste „accesorii” vă vor fi de mare ajutor, având niște funcții „strategice”, adică v-ar putea ajuta să acoperiți câteva riduri din zona frunții etc. Veți putea obține au un efect de întinerire datorită unei coafuri potrivite. În ceea ce privește lungimea bretonului, vă sugerăm să optați pentru un breton bogat pe care să-l aranjați într-un stil mai tineresc, fără griji. Suntem siguri că veți arăta extraordinar!

În continuare vă oferim 25 de fotografii din care puteți să vă inspirați. Analizați cu atenție aceste tunsori și scrieți-ne în comentarii care vă par mai reușite. Apoi mergeți să discutați cu un coafor bun care să vă ajute să alegeți coafura potrivită!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

26.

27.