25 de coafuri medii lungi ideale pentru aspectul Dumneavoastră și sfaturi despre cum să le realizați

Tunsorile medii alungite sunt acelea care ajung până la linia umerilor. Sunt preferate de foarte multe femei, deoarece sunt practice, versatile și se aranjează destul de ușor. Pe lângă aceasta există foarte multe coafuri pe care le puteți încerca.

Tendința momentului constă din coafuri cu bucle lejere, aparent neglijente, tinerești și stilate, care vă vor ajuta să obțineți un aspect feminin și atrăgător. Chiar și femeile care au părul drept pot încerca această coafură pentru mai mult farmec și originalitate.

Părul mediu este perfect pentru a experimenta diferite tipuri de coafuri, dar și de culori. Puteți opta pentru tehnici complexe, în nuanțe contrastante, care sunt preferatele multor femei: shatush, balayage sau șuvițe. Puteți rămâne fidele uneia dintre cele mai moderne tendințe ale momentului: o singură culoare cu unele reflexii.

Vă propunem în continuare 25 de coafuri minunate, care vă vor scoate din anonimat în acest sezon. Veți arăta impecabil!

1. O coafură stilată și frumoasă, perfectă pentru primăvară și vară. 

2.

3. Idei pentru toate preferințele. 

4.

5.

6. Efectul wet-hair a dominat show-urile de moda pentru primăvara-vara acestui an. 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Potrivit stiliștilor, în acest sezon este în vogă stilul retro inspirat de anii ’70. La fel, se vor purta și cărările adânci pe o parte sau coafurile asortate cu accesorii. Să știți că o aranjare reușita a podoabei noastre capilare depinde foarte mult și de structura firului de păr, dar și de produsele de îngrijire pe care le folosim.

Care dintre aceste coafuri v-a plăcut și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!