Vă veți aminti de ele la momentul potrivit! 25 citate despre dificultățile vieții pe care este imposibil să le uiți

Ce faceți când sunteți triști și disperați? Unii ascultă muzică și încearcă să se detașeze de lume, alții merg la sală ca să-și alunge stresul. Mai sunt și persoanele care citesc citatele unor persoane celebre care ne amintesc că toți ne aflăm în aceeași barcă.

Vă oferim, în continuare, 25 de citate pentru acele momente când viața vă pare prea sumbră.

Citiți-le și gândiți-vă la ele:

1. „Învățați-vă să vă bucurați de fiecare minut din viață. Fiți fericiți aici și acum. Nu așteptați până când circumstanțele externe vă vor face fericiți în viitor. Gândiți-vă cât de prețios este timpul petrecut la serviciu sau cu familia. Apreciați și savurați fiecare clipă!” (Earl Nightingale)

2. „Veți avea parte și de vremuri grele, aceasta este viața. Dar eu consider că: „Nimic nu se întâmplă cu voi, ci doar pentru voi”. Încercați să găsiți latura pozitivă chiar și în lucrurile negative”. (Joel Austin)

3. „Când aveam 5 ani mama îmi spunea mereu că fericirea este cheia vieții. La școală m-au întrebat ce voiam să devin când voi fi mare. Am scris: „Un om fericit”. Mi s-a spus că nu am înțeles sensul întrebării, iar eu le-am răspuns că ei nu au înțeles viața”. (John Lennon)

4. „Nu încercați să vă schimbați, dar fiți mereu gata să învățați ceva nou. Lucrați din greu și nu renunțați niciodată la un vis, chiar dacă nimeni altcineva nu crede în el. Acestea nu sunt ștampile, dar niște instrumente reale de care avem nevoie pentru a nu ne rătăci, orice s-ar întâmpla”. (Phillip Sweet)

5. „Dacă vă veți limita mereu, atât din punct de vedere fizic cât și din altele, această limitare se va răsfrânge asupra muncii și vieții vostre. Nu există limite. Există doar niște platouri pe care nu trebuie să ne reținem prea mult, trebuie să mergem mai departe”. (Bruce Lee)

6. „Nu încetați să luptați până când nu vă atingeți scopul dorit, până când nu veți ajunge la voi înșivă. Este bine să aveți un scop în viață, să învățați mereu, să munciți din greu și să depuneți eforturi pentru a obține o viață mai bună”. (Abdul Kalam)

7. „Începând de astăzi tratați-i pe toți cei pe care îi întâlniți ca și cum ar muri înainte de miezul nopții. Acordați-le îngrijire, bunătate și înțelegere și faceți-o fără să vă gândiți la recompensă. Viața vi se va schimba radical”. (Og Mandino)

8. „Dacă veți decide să fiți pozitivi și recunoscători, vă veți schimba cursul vieții”. (Joel Austin)

9. „Nu putem controla întotdeauna ce ni se întâmpla în viață, dar putem controla reacția noastră. Multe dificultăți vin sub formă de probleme și presiuni, uneori foarte dureroase. Altele vin sub formă de tentații și încercări”. (L. Lionel Kendrick)

10. „Zâmbetul este, fără îndoială, una dintre cele mai bune proceduri cosmetice. Dacă aveți un bun simț al umorului și o viziune sănătoasă asupra vieții, nu este nimic mai frumos”. (Rashida Jones)

11. „În viață veți face multe greșeli. Dacă veți învăța din ele, veți deveni mai buni. Și este important modul în care faceți față dificultăților, nu modul în care acestea vă afectează. Principalul lucru este să nu renunțați niciodată, niciodată”. (Bill Clinton)

12. „Unii oameni apar în viața noastră ca o binecuvântare, alții pentru a ne oferi lecții. De aceea iubiți-i pentru ceea ce sunt și nu-i judecați pentru ceea ce nu sunt”. (Yolanda Hadid)

13. „Când cineva îți arată fața adevărată, crede-l chiar de la început”. (Maya Angelou)

14. „Principala întrebare nu este dacă există viață după moarte. Întrebarea principală este dacă trăiești până la moarte. (Ll)

15. „Pentru a vă putea ajuta trebuie să fiți voi înșivă. Fiți cea mai bună versiune a voastră. După ce ați comis o greșeală, învățați din ea, adunați-vă puterile și mergeți înainte”. (Dave Pelzer)

16. „Îmi iubesc soția și știu că mă iubește. Suntem cei mai buni prieteni. Am fost norocoși să ne găsim unul pe altul. Acest lucru necesită multă muncă, dar îi sunt recunoscător destinului pentru că m-a ajutat să găsesc persoana potrivită. Acesta este un mare succes, de care nu au parte toți oamenii”. (Harry Connick Jr.)

17. „Nu criticații, încercați să fiți lumină; nu judecați, încercați să fiți model. Cred că suntem prea critici. Mi se pare că cea mai bună modalitate de a corecta comportamentul este să pui în evidență și să dai dovadă de un comportament bun și să-l ignori pe cel rău. Uneori, desigur, este necesar și să corectăm; dar sfatul meu principal este „Susțineți-vă copilul””. (Sean Covey)

18. „Corpul fiecărei persoane este diferit, de aceea nu trebuie să alegeți doar ceea ce vi se potrivește, ci și ceea ce vă face să vă simțiți mai siguri pe sine. Chiar dacă toți din jur vă vor spune că o anumită haină vă stă minunat, dar vă veți simți incomod în ea, nu veți reuși să arătați foarte bine. Dacă vă place acea haină și vă simțiți bine în ea, veți reuși neapărat să-i impresionați pe toți”. (Gigi Hadid)

19. „Viața este plină de frumusețe. Trebuie doar să fiți atenți. Admirați copiii mici și zâmbetele de pe fețele lor. Încercați să simțiți mirosul ploii, adierea vântului. Trăiți-vă viața la maxim și luptați pentru a vă realiza visurile”. (Ashley Smith)

20. „Nu putem rezolva problemele noastre cu aceeași gândire pe care am folosit-o atunci când le-am creat”. (Albert Einstein)

21. „Toți suntem niște genii. Dar dacă judeci un pește după abilitatea sa de a se cățăra în copac, el va trăi toată viața cu impresia că este un prost. (Albert Einstein)

22. „Suntem ceea ce facem în mod repetat; excelența, prin urmare, nu este un act, ci o obișnuință. (Aristotel)

23. „Nu merge pe unde te duce drumul, mergi pe unde nu există drum și lasă o urmă”. (Ralph Waldo Emerson)

24. „În viață nu trebuie să te găsești pe tine însuți, ci să te creezi.”. (George Bernard Shaw)

25. „Relaxați-vă, bucurați-vă de viață, zâmbiți mai des, râdeți mai mult și nu luați totul atât de aproape de inima voastră”. (Kenneth Branagh)

Care citat v-a plăcut cel mai mult?