25 de câini care sunt siguri de faptul că se pot ascunde foarte bine!

Cu toții știm că ”câinele este cel mai bun prieten al omului” – această formulă este cunoscută din cele mai vechi vremuri. În timp, această prietenie a evoluat foarte mult și câinele este probabil unul din cele mai iubite animale de companie din lume. Dacă în urmă cu mii de ani câinele presta pentru om doar diferite activități de pază, de apărare și de ajutor la vânătoare, în prezent s-a demonstrat științific că pe lângă aspectul practic, prezența câinelui în viața noastră este o sursă constantă de confort psihologic, cu efecte benefice în dobândirea și menținerea sănătății fizice și psihice.

Pare greu de crezut, dar câinele nu se naște știind cum să se joace sau nu cu oamenii. Din multe puncte de vedere, joaca cu noi e mai dificilă decât cea cu semenii lui, deoarece noi avem reguli și limitări fizice care anulează câteva dintre cele mai frumoase moduri de joacă pe care le are la dispoziție un cățel.

Câinii sunt prieteni loiali și inteligenți, iar jocul lor este atât de drăguț! Aceștia sunt cei mai buni parteneri de joacă. Tot timpul disponibil, prezent, activ și atent la nevoile omului, uneori pare că câinele știe cum să se facă înțeles fără să impună limite rigide. Deseori ne întrebăm oare ce le-a făcut să se ascundă? Aceștia doar se joacă sau se ascund în speranța că nu vor fi pedepsiți? Vă prezentăm niște poze cu cei mai haioși câini, care se cred adevărați genii în arta camuflajului! Încercați să-i găsiți! Buna dispoziție vă este asigurată!

1. 

2. 

3. 

4.  

5. 

6. 

7.  

8.  

9. 

10. 

11.

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25.