25 cei mai mari dușmani ai feminității

Femeia este izvorul energiei creatoare. Exteriorul, gândurile și acțiunile ei sunt pline de armonie și frumusețe. Cu un zâmbet calm, femeia observă privirile pline de admirație și găsește soluții diplomatice în situațiile dificile și își realizează toate ideile creative.

Însă femeia suferă destul de mult din cauza poverii zilnice și tot mai des simt lipsa atenției din partea bărbaților, iar uneori își pierd speranța de a întâlni bărbatul potrivit.

25-vragov-zhenstvennosti_8aae6dc4e08ac8bebcf1ccef0c25b4c1

Veți reuși să vă redobândiți feminitatea reală dacă veți analiza atent „inamicii” feminității.

1. Vanitatea. De multe ori femeile obișnuiesc să-și asume responsabilități care le depășesc, apoi trebuie să depună efort pentru a le rezolva pe toate.

2. Activitatea socială sporită. Multe femei încearcă astfel să compenseze insuficiența dragostei, ceea ce este greșit. Participați la viața socială doar când sunteți liberă de obligațiile familiale și când sunteți bine dispusă.

3. Comunicarea excesivă. Echilibrul emoțional și energetic al femeii se pierde, când comunicați mult în afara familiei. Dați prioritate comunicării cu oamenii dragi.

4. Pantalonii. Nu purtați prea des haine bărbătești. Îmbogățiți-vă garderoba cu accesorii și haine în culori pastelate. Păstrați-vă feminitatea prin schimbarea frecventă a hainelor și crearea ținutelor originale. Garderoba unei femei adevărate este o adevărată fabrică a frumuseții!

5. Tunsorile bărbătești. Nu este neapărat o tunsoare scurtă (deși părul lung este o opțiune perfectă), de cele mai dese ori finețea tunsorii și părul îngrijit sunt mult mai importante.

6. Lipsa bijuteriilor. Abilitatea de a purta accesorii este o artă. Regula este: bărbații dăruiesc bijuterii, iar femeile le poartă. Totuși nu treceți pe lângă accesoriile și bijuteriile care v-au plăcut.

7. Lipsa igienei corpului. Nu uitați că organismul femeii este un sistem fraged care are nevoie de hidratare permanentă și proceduri cosmetice. Trebuie să găsiți și 20-30 minute pentru sport.

8. Inhibarea emoțională. Femeile care renunță să comunice și să-și exprime emoțiile, cu timpul ajung să aibă frustrări. Unele femei consideră că este bine să-și demonstreze doar emoțiile pozitive, aceasta este o prejudecată. Este  important să existe cineva în față căruia să vă dați frâu emoțiilor. Evitați mânia care este distrugătoare. Învățați să vă controlați și să schimbați această stare.

9. Lipsa unui hobby. Hobby-ul este un lucru surprinzător. Probabil nu vă aduce vreun venit, dar având o ocupație pentru suflet, veți fi satisfăcută și încântată nu doar de rezultat, dar și de proces.Vorbiți despre hobby-ul dvs. și bărbatului de alături. Va fi o provocare și pentru el, un bărbat care vă iubește vă va încuraja și se va implica și el.

10. Lipsa creativității. Nu este vorba despre hobby, ci de spațiul personal. Grădina cu flori sau interiorul casei sunt spații nemărginite pentru creativitate.

11. Obiceiul de a conduce. Femeilor le reușește să conducă, dar este bine să nu se implice prea mult în acest proces. Aveți încredere în bărbații de lângă voi, vă veți convinge că pot rezolva cu succes multe probleme.

12. Lipsa activităților feminine. Să nu credeți că este vorba despre curățenie, spălatul și călcatul hainelor etc. Treburile casnice sunt inevitabile, dar femeile trebuie să aibă timp și pentru sine.

13. Conflictele. Femeia nu este creată pentru conflicte și contradicții, mai ales nu trebuie să fie în opoziție cu bărbatul. Vulgaritatea nu înfrumusețează deloc imaginea femeii.

14. Obligațiile bărbătești. Bătutul cuielor, tăiatul lemnelor, mutarea mobilierului, conducerea unei uzine sau a unui detașament de militari, întreținerea materială a familiei, achitarea creditelor – sunt obligații bărbătești, în care femeia trebuie să se implice indirect.

15. Concurența. Feminitatea este departe de manifestările stării de concurență. O femeie adevărată nu trebuie să demonstreze mereu că este mai bună decât alții. Credeți că sunteți cea mai frumoasă și mai dorită pentru bărbații dvs.

16. Independența. Puterea, controlul strict, perseverența în realizarea scopurilor trebuie să fie dozate.

17. Orgoliul. Atunci când femeia crede că poate face totul de una singură, fără a apela la ajutor, va îndeplini atât responsabilitățile sale, cât și cele bărbătești.

18. Obsesia de a obține rezultate. Atunci când femeia decide să se obțină doar un rezultat, ea din start este condamnată să sufere în cazul unui eșec. Este important să obțineți rezultate bune, dar acceptați și diversitatea vieții. Chiar dacă nu ați obținut postul dorit, zâmbiți bărbatului de alături, care zi de zi se îngrijorează de bunăstarea voastră.

19. Negativul. Mânia, supărările, cuvintele urâte, învinuirile… trebuie evitate din start. Nu oferiți nici o șansă acestor sentimente să vă distrugă feminitatea.

20. Existența mecanică. Femeia trăiește cu adevărat, atunci când simte și pune suflet în ceea ce face și spune.

21. Plângerile. Pentru o femeie este important să vorbească despre ceea ce o supără. Dar este esențial să nu treceți peste limita în care veți învinui mereu pe cineva. Sfătuiți-vă cu cei dragi și nu vă grăbiți să-i învinuiți.

22. Odihna și sportul bărbătesc. Pasiunea pentru fotbal, vânătoare, box, body building schimbă imaginea unei femei.

23. Lipsa unor prietene. Doar o prietenă apropiată poate să înțeleagă totul ce povestiți.

24. Deficitul timpului personal. Aveți nevoie de timp liber în care puteți face orice. Mergeți la cumpărături, vizionați o comedie, dormiți etc.

25. Somnul insuficient. Vă culcați târziu, vă treziți târziu. Învățați să vă programați ziua în propriul interes. Trebuie să aveți un pat confortabil, lenjerie comodă și suficient timp pentru restabilire și odihnă.

Citind aceste rânduri, ați zâmbit și ați înțeles că mai trebuie să faceți câțiva pași până la perfecțiune. Farmecul feminității este mai puternic decât orice!