Ți-ai schimbat tunsoarea – ai schimbat soarta! 24 de tunsori scurte superbe, ce ajută să vă remodelați părul.

V-ați plictisit de tunsoarea pe care o aveți? Vă pare deja neinteresantă? Dacă aveți nevoie de unele idei care să vă ajute să vă schimbați coafura, vă putem recomanda galeria noastră foto, unde veți găsi 25 de tunsori scurte superbe pe care le puteți încerca cu încredere!

Imaginile pe care dorim să le propunem vă vor ajuta să descoperiți mai multe alternative deosebit de utile. În unele cazuri este vorba de tunsori scurte originale și la modă. Pe lângă aceasta tunsorile din imagini sunt foarte comode, avantajul lor constând în faptul că nu necesită mult timp sau produse de fixare, care afectează structura părului.

Un punct de pornire, în imaginile noastre, îi este, cu siguranță, atribuit tunsorilor scurte asimetrice, care sunt un must al ultimelor luni. Prin urmare, o tunsoare mai deosebită, cu un efect de ușoară neglijență (dar nu excesivă) care vă va oferi dinamism și libertate, dar care, totodată, vă va oferi rafinament și originalitate. Tunsorile asimetrice scurte sunt ideale pentru toate femeile care au fața rotundă și care doresc să o alungească și să-i ofere mai multă feminitate.

Prin urmare, dacă doriți să încercați o tunsoare scurtă, dar nu ați decis ce stil să alegeți, atunci aruncați mai întâi o privire la galeria noastră foto și apoi mergeți liniștite la coafor. Suntem siguri că veți găsi coafura potrivită! Și nu uitați: puteți arăta perfect la orice vârstă dacă veți găsi un coafor profesionist.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Care tunsoare v-a plăcut cel mai mult? Distribuiți acest articol ca să se poată inspira și prietenele Dumneavoastră!