24 de modele noi de tunsori scurte pentru persoanele care își doresc o tunsoare îngrijită

Fiecare femeie, cel puțin o dată în viață, s-a gândit să încerce o tunsoare scurtă. Ne întrebăm, de multe ori, dacă ni s-ar potrivi sau nu o anumită tunsoare, pentru a înțelege dacă merită să încercăm ceva nou ori să rămânem la tunsoarea pe care o purtăm de ceva timp.

Dragile noastre, nu vă faceți griji, încercați fără teamă o tunsoare nouă, ați putea fi uimite de rezultat! Părul crește destul de repede.

Vă propunem, în articolul nostru, câteva imagini cu tunsori care v-ar putea ajuta să alegeți una care vi se potrivește.

Tunsori populare în acest an. 

Nu există o tunsoare anume, care să ne dicteze ce să alegem. Unele tunsori rămân în top de la un sezon la altul, altele dispar foarte repede. După cum ați observat în ultimele luni, cele mai cool tendințe sunt tunsorile asimetrice sau cele cu contrast de volum și culori.

Modele de tunsori frumoase și comode, care se aranjează ușor.  

Vă recomandăm să optați, în acest an, pentru o coafură simplă, puțin dezordonată, care se aranjează foarte simplu.

Culori la modă.

Tonurile pastelate au dispărut din tendințe, iar locul lor a fost ocupat de nuanțe, care le oferă fashionistelor mai multă personalitate: de la roz la albastru, de la lila la verde, există foarte multe culori frumoase și originale pe care le-ați putea încerca.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Dacă aveți dubii cu privire la tunsoarea pe care să o alegeți, cereți-i sfatul coaforului Dumneavoastră. Un adevărat profesionist vă va dezvălui secretele fiecărei tunsori pentru orice lungime și tip de păr. Există foarte multe soluții, chiar dacă aveți părul subțire, fin, fără volum, ondulat, neascultător sau despicat.