24 de lucrări ale unui make-up artist albanez, care ne demonstrează, fără ajutorul cuvintelor, că toate miresele sunt frumoase

Nunta este unul dintre cele mai incitante evenimente din viața noastră și una dintre cele mai frumoase zile pentru o mireasă, chiar dacă necesită foarte multe pregătiri.

Dacă veți găsi un make-up artist precum Arber Bytyqi, vă veți simți în această zi ca o adevărată prințesă.

Make-up artistul este de părere că în ziua nunții sale, o femeie ar trebui să fie cea mai frumoasă. Arber spune că știa încă din copilărie că va deveni make-up artist. Îi plăcea să se joace cu trusa cosmetică a mamei sale.

Iată câteva fotografii uluitoare înainte și după schimbare, care demonstrează că machiajul poate face minuni, transformând radical chipul femeilor. În cele mai multe cazuri transformarea este de nerecunoscut.

Vă prezentăm câteva lucrări minunate de ale lui Arber Bytyqi care știe cum să sublinieze frumusețea mireselor și să le facă un machiaj de lux.

1.

Aceste fotografii surprind transformarea incredibilă a unor femei obișnuite care ajung să arate spectaculos, grație machiajului impecabil și a coafurii reușite.

2.

3.  

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Lucrările artistului de make-up ne confirmă încă o data faptul că machiajul face minuni, ascunde imperfecțiunile și pune în valoare trăsăturile frumoase.

24.

Nunta este cea mai importantă zi din viața noastră, așa că totul trebuie să fie perfect. Miresele sunt nespus de îngrijorate în privința alegerii ținutei perfecte pentru nuntă. Ele iau în considerație totul până la cel mai mic detaliu: pantofi, rochie, bijuterii și machiajul, care le va ajuta să se simtă minunat în această zi.

Folosiți des serviciile make-up artiștilor? Sau considerați că machiajul profesional este o risipă de bani? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!