23 fapte despre femeile cu ochii verzi, în unele dintre care este greu de crezut.

Ochii verzi sunt o raritate, de aceea, atunci când îi vedem, nu ne putem lua ochii de la ei. Persoanele cu ochii verzi sunt foarte norocoase, deoarece se evidențiază din mulțime datorită acestei culori frumoase.

Vă prezentăm, în continuare, unele caracteristici ale femeilor cu ochii verzi:

1. Femeile cu ochii verzi își trăiesc viața din plin. Nu le place să stea fără a face nimic, nu pot înțelege cum unii oameni se plictisesc.

2. Iubesc lucrurile simple, dar frumoase și rafinate. Le place să se distreze. Pentru aceasta nu este neapărat necesar să meargă în cluburi sau cafenele. Pot organiza, cu ușurință, o petrecere acasă.

3. Nu o veți vedea niciodată plângând, suferind din cauza dragostei, își va ascunde toate emoțiile adânc în suflet.

4. Vă va iubi din tot sufletul, dar nu va jura credință. Dacă nu va obține ceea ce-și dorește, ați putea să rămâneți fără ea.

5. Îi place să se joace cu focul, își controlează partenerul. Îi place atunci când sunteți gelos, o admirați și o idolatrizați.

6. Femeia cu ochii verzi este un adevărat mister. Nu veți ști niciodată despre ce crede cu adevărat. Zâmbetul de pe fața sa nu înseamnă că este mulțumită.

7. Știe cum să aprindă flacăra iubirii. Alături de ea orice bărbat își va pierde capul. Chiar și un simplu sărut v-ar putea dezechilibra.

8. Femeia cu ochii verzi este în căutarea armoniei interioare. Nu va ține cont de ceea ce cred cei din jur.

Știați că…

1. Numai 2% din populația lumii se naște cu ochii verzi.

2. În funcție de vreme și de starea de spirit, ochii verzi pot deveni cenușii sau verde smarald.

3. Persoanele cu ochii verzi se găsesc, de obicei, în Europa, iar în unele țări scandinave această culoare este mai frecventă decât cea căpruie (cum ar fi, de exemplu, în Islanda).

4. Persoanele cu ochii verzi au strămoși printre celți sau printre reprezentanții triburilor germanice.

5. Culoarea ochilor verzi este un fenomen rar, o persoana cu astfel de ochi este considerată a fi misterioasă, inteligentă și imprevizibilă.

6. În Evul Mediu se credea că ochii verzi și părul roșcat erau trăsăturile caracteristice vrăjitoarelor care erau arse de vii.

7. Pisicile au ochii verzi, de aceea și oamenilor cu ochii verzi le sunt atribuite unele caracteristici ale pisicilor: curiozitatea, viclenia și mintea ageră.

8. Puteți avea ochii verzi chiar dacă ambii părinți au ochii de altă culoare. Există cel puțin 16 gene care ne influențează culoarea ochilor.

9. Persoanele cu ochii verzi au în stratul exterior al irisului un pigment galben sau maro deschis, din această cauză culoarea albastră se va transforma în verde.

10. Charlize Theron, Kate Hudson, Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Tyra Banks, Rihanna și Dita Von Teese au ochii verzi.

11. Ochii verzi se întâlnesc mai frecvent la femei decât la bărbați.

12. Se spune că oamenii cu ochii verzi au un spirit creativ și au calități înnăscute de lider.

13. Ochii de culoarea verde-deschis se găsesc, de obicei, în Islanda, Olanda, Scoția, Irlanda, Estonia și Scandinavia, iar verde închis în restul Europei, în America și chiar în Pakistan.

14. Oamenii de știință presupun că există o legătură între ochii verzi și părul roșcat.

15. Din punct de vedere astrologic oamenii cu ochii verzi sunt cei mai afectuoși, deoarece culoarea verde este rezultatul interacțiunii dintre Venus și Neptun.

Sunteți de acord cu aceste afirmații? Ați avut ocazia să întâlniți oameni cu ochi verzi?