23 de ținute actuale: cum să purtați rochiile de birou?

Vă place să fiți elegante la birou? Ce poate să transmită mai multă eleganță decât o rochie? Atunci când decizi să porți rochii la locul de muncă emani feminitate și stil. Însă, acestea trebuie să fie în concordanță cu dress code-ul permis. Noi cunoaștem regulile vestimentare din diverse corporații și vrem să vă inspirăm în alegerea ținutei perfecte pentru serviciu. Vă invităm să admirați cele mai actuale ținute de birou:

1. 

Fiecare femeie se întreabă în fiecare dimineață: “Cu ce să mă îmbrac astăzi, ca să merg la muncă?”. Clasicul este mereu în tendință. Dacă veți alege o rochie clasică pentru birou, nu veți regreta.

2. 

Alegeți țesături naturale, ușoare. A venit vremea bumbacului, a inului, a voalurilor și a mătăsii. E important să vă simțiți bine din punct de vedere termic, deoarece la birou stăm mai bine de 8 ore. Fibrele naturale lasă aerul să circule prin haine și păstrează răcoarea, astfel nu veți transpira excesiv. Rochiile de birou sunt potrivite oricărei siluete. Știm cât de important este să arătați bine și confortabil.

3. 

Cu timpul, rochiile formale s-au îmbunătățit și acum fiecare femeie de afaceri își poate alege rochia preferată. Puteți, de asemenea, să completați frumos rochia dvs. elegantă, adăugând un make-up mai atrăgător, ce coincide cu regulele dress codului permis și o pereche de pantofi confortabili pe tocuri, pe care le puteți purta de la 9 dimineața până seara.

4. 

Dacă doriți ceva mai simplu, opriți-vă alegerea pe rochii clasice, rochii cu un print sau ornamente fine și mărunte, pentru a arăta mai elegant. Pentru a merge la birou, puteți purta rochii până la genunchi sau puțin mai scurte, de orice culoare, cu orice imprimeu. În ceea ce privește încălțămintea, pantofii pe tocuri vor arăta mai bine, dar și pantofii de tip balerini, platformă sau încălțămintea fără toc, pot fi de asemenea confortabili și stilați.

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

Vestimentația noastră de birou și modul în care o purtăm, este complet legată de personalitatea noastră. Să fiți frumoase și elegante mereu!