23 de oameni obișnuiți, care sunt practic identici cu vedetele!

Fiecare om este unic în felul său, dar nu putem nega faptul că există multe asemănări fizice între două persoane. Potrivit statisticilor, în lume există 6 persoane care seamănă foarte bine cu o altă persoană. Uneori dublurile nu știu una de ceealaltă și se întâlnesc din întâmplare.

V-ați gândit vreodată că în această lume mai există cineva care seamănă cu dvs? Dar dacă semănați cu o vedetă internațională bineînțeles veți fi foarte mândri! Veți fi copleșit de atenție, mulți admiratori vor vrea să facă un selfie cu dvs și veți fi oprit pe stradă pentru a da autografe.

Oricât de greu ar părea de crezut, există undeva în lume persoane care seamănă leit una cu alta. Si celebritățile au sosii în rândul oamenilor obișnuiți! Există oameni care seamănă atât de bine cu Ed Sheeran, Angelina Jolie sau Anthony Hopkins încât ați putea să jurați că sunt frăți gemeni!

Vă prezentăm 23 de imagini cu oameni obișnuiți a căror asemănare cu vedetele de talie internațională vă vor uimi.

Seamănă acești oameni cu celebritățile de la Hollywood?

Angelina Jolie

 

Cara Delevingne

Anthony Hopkins 

Doctor Haus

Bruce Willis

Ron Weasley

Donald Trump

Emilia Clarke

 

Megan Fox

Margaery Tyrell Cosplay by Xenia Shelkovskaya

Julia Stiles

Harry Potter

Jennifer Lawrence

Amy Winehouse

Sasha Grey

Jason Statham

Justin Bieber

Jon Snow

Leonardo Di Caprio

Nicole Kidman

Severus Snape

Este incredibil că acești oameni simpli nu au deloc de-a face cu lumea celebrităților, dar seamănă izbitor de mult cu aceste staruri. La prima vedere puteți confunda cu ușurință aceste persoane care seamăna ca două picături de apă cu vedetele internaționale.