23 de nuanțe de blond pentru persoanele care nu iubesc schimbările radicale!

La moment există foarte multe nuanțe de blond.

Această culoare frumoasă scoate în evidență caracterul și atitudinea unei femei, dar cel mai important este să alegeți nuanța de blond care se potrivește cel mai bine tenului și personalității Dumneavoastră.

Persoanele care nu iubesc schimbările radicale ar trebui să aleagă o nuanță mai închisă sau mai deschisă cu două tonuri față de culoarea naturală.

Pentru a face alegerea corectă trebuie să mergeți la un coafor de încredere care vă va ajuta.

Știind că doar 2% de femei au părul blond natural, putem fi sigure că și în sezonul următor această culoare va fi la modă.

Un detaliu important este îngrijirea părului blond. Și în acest caz vom avea nevoie de sfaturile coaforului care ne va recomanda cele mai bune produse.

Nu ezitați, încercați culoarea blondă, vă va plăcea!

În cele 23 de fotografii, pe care vi le prezentăm în continuare, ați putea găsi nuanța perfectă pe care să o încercați. Dar, înainte de a lua această decizie, gândiți-vă bine dacă această culoare vă va avantaja, dacă vă scoate în evidență atuurile și va putea ascunde unele imperfecțiuni. Pentru aceasta va trebui să fiți cât mai obiective, pentru a putea identifica culoarea perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Fiecare femeie ne poate confirma cât este de importantă culoarea părului în imaginea unei femei. Uneori, după ce facem o schimbare, simțim nevoia să începem viața de la început. O schimbare de culoare implică și o schimbare a imaginii noastre sau chiar o schimbare radicală în viață.

Dacă visați la o schimbare, încercați o culoare nouă a părului!