23 de modele de design în nail art, pentru cea mai originală și elegantă manichiură.

Cele mai elegante și populare modele de design în arta de nail-art este manichiura franțuzească. Variațiile diferite de manichiură franțuzească dețin încă un loc în frunte printre alte tehnici. Decorul clasic francez, decorul cu cristale sau sclipici și pictură sunt actuale. Maeștrii mai recomandă și decorul unghiilor în dantelă. Vă prezentăm mai jos cele mai actuale modele pentru acest sezon:

1.

Manichiura Ombre reprezintă o tranziția de culori de la una la alta, ce se combină. Iar când această tehnică este utilizată în combinație cu tehnica franțuzească, rezultatul extrem de frumos. Decorul în exces însă, pentru o astfel de manichiură în combinație cu cea franceză, ar trebui evitat.

2.

Atunci, când doriți ca manichiura franțuzească să strălucească, puteți acorda o atenție la strasuri și pietricele. Această opțiune este relevantă pentru orice sezon al anului, fie pentru o zi simplă sau cea de sărbătoare.

Este la modă manichiura franțuzească în culori vibrante. Fiecare doamnă modernă poate acum determina cu ușurință designul unghiilor, combinând diferite culori.

3.

Tot felul de picturi vor fi capabile să completeze cu ușurință unghiile cu manichiură franțuzească. Diamantele, dungile, zig-zag, florile pictate, precum și alte opțiuni se vor potrivi ideal în cadrul designului clasic francez.

Anul acesta tendința va fi celebră datorită creării unice, frumoase și romantice a manichiurii. Manichiura cu dantelă este perfectă pentru rutina de zi cu zi și evenimente speciale.

4.

Frumusețea în crearea unei manichiuri franceze este rezultată prin aplicarea de decorațiuni pe zona zâmbete, oje în culori de aur și argint. O astfel de soluție de culoare ne poate separa zona de conectare a unghiilor cu zona de zâmbete.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Manichiura franțuzească este cea mai elegantă, grațioasă și populară. Sunteți de acord? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

Să fiți frumoase mereu!