23 de lucrări ale unui make-up artist celebru care le readuce femeilor tinerețea și frumusețea

Toată lumea a văzut, măcar o dată, lucrările celebrului make-up artist Vadim Andreev.

Popularitatea sa a crescut și mai mult după ce a început să posteze pe Instagram imagini cu machiajele realizate de el. Artistul reușește să pună în valoare frumusețea naturală a clientelor sale. El numește această transformare „efectul Cenușăresei” pentru că schimbarea nu este doar fizică, ci și psihologică.

Vadim este deseori invitat să creeze look-uri pentru publicități, videoclipuri, proiecte de televiziune sau prezentări de modă. La închiderea Săptămânii modei Mercedes-Benz, Vadim, spre exemplu, a realizat 32 de machiaje în doar 5 ore!

Echipa noastră a selectat câteva dintre cele mai reușite transformări ale unor femei obișnuite, care au avut ocazia să nimerească pe mâinile acestui artist talentat. Aceste fotografii realizate înainte și după ne demonstrează faptul că machiajul poate schimba radical chipul nostru. În cele mai multe cazuri diferența dintre aceste fotografii este foarte mare.

1. Iată dovada faptului că un machiaj reușit poate să transforme femeile în dive. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. Unele femei sunt de nerecunoscut după ce li s-a aplicat make-up și li s-a schimbat culoarea părului și coafura.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Schimbarea de look este un pas foarte important pentru orice femeie. Dar nu trebuie să uităm că pentru orice schimbare îndrăzneață este nevoie de un profesionist care să știe să pună în valoarea atuurile și care să ne ajute să ne simțim și mai frumoase, pentru că oamenii, când se simt frumoși, au mai multă încredere în forțele proprii, zâmbesc mai mult și sunt mai fericiți. Iar acesta este principalul scop al make-up artistului din Rusia.