23 de lucrări ale unui make-up albanez care a demonstrat lumii întregi că nu există femei urâte

Rochia originală, pantofii eleganți, coafura sofisticată sunt, cu siguranță, foarte importante, dar nu suficiente pentru a străluci cu adevărat în ziua nunții. Machiajul potrivit este detaliul final care transformă o tânără obișnuită într-o adevărată prințesă.

Am descoperit lucrările unui make-up artist profesionist din Kosovo, Arber Bytyqi, și suntem nespus de impresionați de rezultatul muncii sale.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

„Nunțile arată ca un basm, totul strălucește, oaspeții sunt îmbrăcați în cele mai frumoase haine, mirele arată ca un prinț, iar mireasa ca o adevărată prințesă. Dar în spatele acestei magii se află o pregătire extrem de minuțioasă. Mireasa, înainte de a arăta ca o prințesă din poveste, a petrecut câteva săptămâni în căutarea rochiei perfecte, iar în ziua ceremoniei a stat la coafor și la machiaj mai multe ore în șir. Unele mirese au fost de acord să împărtășească fotografiile lor de înaintea machiajului și după acesta. Totul pentru a arăta cât efort necesită o imagine fabuloasă și cât de așteptată este ziua nunții în viața noastră.” – mărturisește make-up artistul.

16.

17.

18.

19.

20.

Cea mai frumoasă mireasă pe care am văzut-o vreodată!

21.

Arber Bytyqi știe totul despre machiajul mireselor, iar clientele sale se schimba atât de mult, încât devin de nerecunoscut.

22.

23.

După cum putem observa Arber știe cum să sublinieze frumusețea mireselor și să le facă un machiaj de lux. Rezultatele muncii sale le publică pe o pagină Instagram, unde puteți găsi fotografiile mireselor, înainte și după transformare. Arber Bytyka are peste 500 de mii de abonați.

Ce părere aveți despre lucrările sale? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!