23 de idei frumoase pentru un nail-art actual în 2020-2021!

Designul modelelor pentru o manichiură la modă în anul curent poate fi foarte variat. Puteți alege orice culori, tehnici sau elemente decorative. Compozițiile romantice, stricte și eficiente sunt relevante și solicitate, principalul lucru este să vă amintiți de faptul că totul este binevenit cu măsură. Drag cititor, vă oferim o selecție de opțiuni de design elegant și simpatic, printre care puteți alege o compoziție după gust.

Paletele roz-vișinie și cărămidă roșiatică sunt la vârf de popularitate în această toamnă.

Puteți alege și combina aproape orice opțiuni de nuanțe. Culori suculente, delicate, întunecate și deschise, dar mixate frumos și decorate spectaculos.

1.

2.

3.

4.

Străluciul este unul dintre cele mai moderne elemente ale designului în acest sezon.

Strălucirea în toate variantele va fi relevantă o perioadă foarte lungă de timp. Deci, dacă nu știți cum să reînviați un design prea simplu, folosiți pietre, glitter, strasuri.

5.

6.

7.

8.

9.

Nuanțele calme de galben, în combinație cu alte culori, reprezintă o soluție foarte elegantă pentru toamnă. Galbenul arată bine într-o companie cu verde, bej sau alb. Compoziția poate fi atât însorită-pozitivă, cât și mai reținută.

10.

11.

12.

Folia de transfer este un alt element decorativ care oferă expresivitate și stil oricărei acoperiri.

Se potrivește minunat cu orice nuanță și decorează frumos orice fundal – deschis sau întunecat.

13.

14.

15.

16.

Hit-ul sezonului este paleta neagră, în diferite combinații.

Culoarea neagră elegantă arată perfect în combinație cu orice fantezii decorative – sclipici, pietre, folie de transfer, desene. Negrul arată deosebit de impresionant în combinație cu motive din categoria animal print. Pentru ca compoziția să nu fie prea mohorâtă, mixați-o cu nuanțe de bej sau albe. Designul compoziției va fi mai proaspăt și mai elegant.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Ideile de top pentru manichiura în sezonul 2020-2021 sunt variate, așa că asigurați-vă că vă luați în considerare propriul stil și personalitatea.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!