22 idei de design original în arta manichiurii, sunt actuale în anul 2020!

În articolul de astăzi, drag cititor, vă prezentăm cele mai deosebite și originale idei de manichiură, ce se sunt în anul 2020. Pentru noul sezon aveți deplină libertate de a experimenta cu cele mai diverse tehnici, culori și elemente de decor în arta manichiurii. Am ales special pentru dvs modele de unghii la modă, al căror design prezintă diferite stiluri, forme, precum și cele mai populare tehnici.

1.

În funcție de evenimentul pentru care faceți manichiura, trebuie sa alegeți unghii la modă cu un design adecvat, ceea ce vă va permite sa arătați uimitor, interesant și elegant la fiecare ocazie.

2.

3.

Simplitatea și naturalețea nu au fost anulate. Această tendință este întotdeauna relevantă în toate domeniile industriei modei, indiferent care vor fi cele mai la modă unghii în 2020.

4.

5.

6.

Alături de simplitate și concizie, multe femei preferă să poarte unghii într-un design extraordinar, completând astfel aspectul lor la fel de spectaculos.

7.

8.

Tehnicile populare de proiectare a unghiilor vor decora unghii de orice formă, transformându-vă aspectul cu un finisaj lucios sau mat. Manichiura poate fi cu strasuri și ștampile originale, nuanțe cromate, variații tradiționale și clasice sub formă de manichiura french, semi-lună, ombre, zâmbet, etc.

9.

10.

11.

Importantă în alegerea manichiurii este culoarea și textura. Avantajul este că unghiile la modă pot pune în aplicare atât un design delicat și fin, cât și unul extravagant și excentric.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Tendințele în materie de nail art design determină care vor fi unghiile la modă din acest sezon, dar, la fel ca stilul hainelor, fiecare femeie își alege propria manichiură unică.

18.

19.

20.

21.

22.

Drag cititor, sperăm că ideile noastre de design vă vor inspira cum să vă personalizați manichiura, în funcție de stilul dvs preferat.

Să fiți frumoase mereu!