22 de vedete au demonstrat că aceeași haină arată altfel pe siluete diferite. Nu putem decide cui i se potrivește mai bine.

Idealurile de frumusețe s-au schimbat foarte mult în doar câteva decenii.

Femeile nu se mai jenează să poarte rochii scurte și mulate. Un exemplu în acest sens sunt vedetele care poartă lucruri la modă indiferent de silueta lor.

Isabelle Gular și Ashanti.

Isabelle Gular și-a arătat silueta suplă într-o rochie Julien Macdonald la Festivalul de Film de la Cannes 2019. Câțiva ani mai târziu cântăreața Ashanti a purtat aceeași rochie la Premiile BET, demonstrând că i se potrivește la fel de bine.

Megan Fox și Ashley Graham.

Două femei fatale au purtat același model de rochie: Megan Fox – în Las Vegas la marea deschidere a clubului Delilah și modelul plus-size Ashley Graham – la un eveniment din orașul Milano.

Heidi Klum și Maren Morris.

Această rochie strălucitoare a fost purtată de vedete în același an: Heidi – la începutul anului, iar Maren – spre final.

Adele și Mindy Kaling.

Cântăreața Adele și actrița Mindy Kaling au purtat și ele rochii identice în care au arătat foarte bine.

Kara Delevingne și Solange Knowles.

Prima care a purtat această ținută a fost Cara Delevingne: ținuta ei a fost remarcată încă din 2018 la Premiile Innovator. Iar sora lui Beyoncé, Solange Knowles, a purtat-o în 2020.

Margot Robbie și Paola Turani.

Margot Robbie a purtat această rochie la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood” în timp ce Paola a pozat într-o atmosferă mai relaxata și a completat ținuta cu o pălărie cu boruri late.

Katy Perry și Aya Suzuki.

Katy Perry și bloggerița de modă Aya Suzuki au ales aceleași rochii „neon”. Katy a apărut în această ținută la un concert de caritate, iar Aya și sora ei la Săptămâna modei de la Paris.

Beyonce și Keke Palmer.

Există ținute care se potrivesc la fel de bine atât doamnelor suple, cât și celor cu forme. Această rochie aurie este în mod clar una dintre acestea.

Olivia Wilde și Greta Gerwig.

Olivia Wilde a ales o ținută cu imprimeu tropical pentru proiecția primului film în care a apărut ca regizor, iar Greta Gerwig a participat la un eveniment al Academiei de Arte și Științe Cinematografice într-o rochie identică.

Kylie Jenner și Blac Chyna.

Kylie a purtat o rochie roz pentru ziua ei de 22 de ani, iar modelul Blac Chyna a decis că nu doar Kylie își poate permite o ținută ultra-scurtă.

Jennifer Lopez și Celine Dion.

Celine Dion a ales o rochie care îi pune în valoare silueta, în timp ce Jennifer Lopez a optat pentru una mai largă.

Ashanti și Kylie Jenner.

Cântăreața Ashanti a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar Kylie a apărut la Met Gala în același model de rochie.

Gigi Hadid și Serena Williams.

Gigi a purtat această rochie în 2017 în timpul Săptămânii Modei de la Milano, iar Serena Williams la un eveniment.

Kate Walsh și Idina Menzel.

Actrița Kate Walsh a decis să nu supraîncarce imaginea cu detalii inutile și a ales sandale care să se asorteze cu rochia.

Iar Idina Menzel a plasat accente adăugând o curea, pantofi negri și un clutch de aceeași culoare.

A cui imagine v-a plăcut mai mult?