Aceste 22 de tunsori stilate pentru părul scurt vor fi actuale în sezonul 2020

Tunsorile moderne se caracterizează prin simplitate și stil creativ, iar părul îngrijit atrage atenția celor din jur. Pentru a fi înarmate în întregime înainte de noul sezon, trebuie sa ne gândim în  prealabil ce tunsori vor fi la moda în 2020.

Observăm că au rămas în urmă vremurile când părul lung era singurul semn al feminității. Acum o tunsoare scurtă ne poate scoate foarte ușor din anonimat. Vom avea nevoie de puțină atitudine și degajare pentru a purta o tunsoare scurtă, dar, din fericire, femeile moderne nu duc lipsă de aceste calități.

Pe lângă aceasta, tunsorile și coafurile scurte încep să capete tot mai mult teren și datorită faptului ca sunt practice și destul de ușor de întreținut. În doar câteva minute, puteți obține coafura dorită!

Dacă sunt alese corect, aceste tunsori ne vor scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței, punând totodată în valoare linia decolteului.

Tendințele anului 2020 sunt caracterizate de prezența mai multor stiluri care vă vor permite să alegeți o coafură elegantă în funcție preferințele și tipul feței dvs. Vor fi la modă atât coafurile îndrăznețe și extravagante cât și cele drăguțe și sofisticate.

În acest articol am decis să vă prezentăm mai multe opțiuni interesante pentru tunsorile pentru părul scurt, care vor fi actuale în sezonul viitor.

Dacă aveți de gând să vă schimbați look-ul, optând pentru părul scurt, atunci acest articol este pentru Dvs!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Sperăm că ați găsit coafura care v-ar plăcea să o încercați. Vă îndemnăm să faceți acea schimbare la care ați visat mereu și care vă va face să arătați superb, indiferent de starea de spirit pe care o aveți!