22 de ținute ale lui Celine Dion, care reușește deja de câteva decenii să ne surprindă cu extravaganța sa

Celine Dion nu a încetat să-și uimească admiratorii de-a lungul carierei sale muzicale. Cântăreața canadiană, în vârstă de 53 de ani, se află pe scenă de aproximativ 40 de ani. În acest timp a reușit să ne surprindă de foarte multe ori cu vocea sa minunată și cu ținutele sale neobișnuite.

Următoarele imagini ne confirmă faptul că această cântăreață are un stil unic.

Experimente de modă.

Fotografiile pe care le postează ne amintesc de revistele de modă: îmbrăcăminte de marcă, ținute frumoase și extravagante, create de stiliști. În ciuda criticilor și recenziilor negative despre stilul său, cântăreața continuă să experimenteze.

Celine și-a început cariera la vârsta de 13 ani, când și-a lansat primul album. Până la vârsta de 18 ani avea deja mai multe albume.

În anii 1980 Celine era renumită pentru buclele sale obraznice și experimentele de modă: geci supradimensionate, blugi cu patch-uri, cizme de cowboy, rochii cu strasuri, imprimeuri îndrăznețe.

În anii 1990, când a apărut albumul său de debut Unison a început să strălucească nu doar pe scenă, ci și pe covorul roșu datorită ținutelor sale îndrăznețe.

Celine a fost susținută de managerul muzical René Angélil, care o aprecia pe fata de 12 ani pentru vocea sa incredibilă și și-a ipotecat casa pentru a investi în primul album al tinerei cântărețe.

În 1993 cântăreața a anunțat că este îndrăgostită de René Angélil, iar în 1994 s-au căsătorit. Celine a purtat o coafură masivă și o rochie extravagantă.

În acea perioadă cântăreața era foarte apreciată, mai ales pentru hit-ul anului 1997 „My Heart Will Go On” din filmul „Titanic”.

Aceasta este una dintre cele mai criticate ținute ale lui Celine Dion, când a apărut, la Gala Premiilor Oscar, într-un smoching îmbrăcat invers.

Deși a fost foarte criticată la acea vreme, acum pare extrem de reușită.

La începutul anilor 2000 cântăreața apărea deseori în ținute extravagante, împodobite cu multe cristale.

În anii 2010 observăm că stilul sale se schimbă. În 2011 a purtat, la Gala Premiilor Oscar, o rochie elegantă, strălucitoare, cu mâneci lungi de la Armani Privé .

În 2016 observăm o nouă  schimbare, care s-a datorat colaborării sale cu stilistul Low Roach, care a optat pentru mărci moderne precum Balenciaga și Vetements.

Schimbări personale.

În 2016 Celine a trecut prin mai multe momente triste. Cu toate acestea nu a încetat niciodată să strălucească. La ceremonia Billboard Music Awards, spre exemplu, a purtat o rochie strălucitoare.

După o perioadă a încetat să mai colaboreze cu stilistul său Low Roach. În 2019 stilul cântăreței a devenit și mai îndrăzneț.

Potrivit lui Celine stilul ei a devenit, după vârsta de 50 de ani, mai puțin conservator, întrucât acesta este momentul potrivit pentru a purta și a face ceea ce îți dorești.

În această fotografie cântăreața avea 51 de ani.

Pepe Muñoz și Sidney Lopez au început să-i studieze stilul . Săptămâna modei de la Paris 2019 ne demonstrat faptul că Celine poartă haine extravagante nu numai pe covorul roșu, ci și în viața de zi cu zi. Stiliștii îi creează imagini din cele mai noi colecții de modă ale mărcilor Chanel, Balmain, Alexandre Vauthier etc.

Cântăreața a fost surprinsă pe stradă purtând aceste ținute create de designeri celebri.

Celine nu renunță la ținutele sale deoarece consideră că fiecare piesă vestimentară este ca o călătorie.

Celine nu se desparte nici de încălțămintea sa. În garderoba cântăreței există aproximativ 10 mii de perechi.

În ultimii ani stilul său pare și mai îndrăzneț. În această ținută a fost văzută în 2019, în timpul unei plimbări prin Paris.

Asimetria este prezentă destul de frecvent în ținutele sale.

Pandantivul „Inima Oceanului” pe care îl poartă în această fotografie este o replică a pandantivului  pe care l-a purtat Kate Winslet în filmul „Titanic”.

Celine Dion a purtat anterior și un hanorac Vetements cu fotografia lui Rose și Jack din „Titanic”.

Celine Dion a reușit să ne cucerească inimile datorită vocii sale unice și a stilului extravagant.