Nu veți mai avea nicio problemă! 22 de sfaturi practice care vă vor face viața de zi cu zi mult mai ușoară

Vă propunem câteva sfaturi practice care vă pot face viața mai ușoară. Unele dintre ele sunt foarte simple, dar extrem de utile. Aruncați o privire:

1. Nu dăruiți niciodată animale, mai ales dacă persoanele în cauză nu și le doresc. Dacă veți încredința vreun animal unei persoane, îl obligați să aibă grijă de o altă ființă, dar nu toată lumea își poate să-i ofere altcuiva viața pe care o merită.

2. Dacă doriți să învățați o limbă străină, încercați să vizionați desene animate în această limbă deoarece acolo, de regulă, se vorbește despre lucruri precum forme, culori, animale etc., și astfel veți putea învăța cuvintele și propozițiile de bază.

3. Când vă abonați la ceva pe Internet, puneți numele site-ului în nickname-ul dvs. În acest fel, când primiți e-mailuri spam sau publicitate, veți ști cine v-a vândut informațiile.

4. Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care oferă servicii profesionale (juridice, medicale, contabile, etc.) propuneți-i întotdeauna să-i plătiți pentru serviciile oferite. Nu trebuie să credeți că vă vor ajuta gratuit.

5. Dacă vă cumpărați căști/boxe ascultați ”Bohemian Rhapsody”. Are note înalte și joase în instrumente și voce.

6. Dacă cineva refuză o bucată de tort, nu-i spuneți „Este doar o bucățică mică”.  Pentru unii aceasta nu este doar o mică bucată de tort, ci o luptă pierdută în calea sa spre un stil de viață sănătos. Respectați dorințele altora.

7. Dacă v-a plăcut un cântec, căutați alte lucrări, dar nu de ale artistului, dar de ale producătorului, deoarece deseori ei au un rol foarte mare în realizarea versiunii finale a piesei.

8. Acordați atenție mirosului din casă când vă întoarceți dintr-o călătorie lungă: este mirosul pe care-l simt oaspeții (în timp ce dvs v-ați obișnuit cu el).

9. Găsiți-vă 3 hobby-uri: 1 pentru a câștiga bani, 1 pentru a vă menține în formă și 1 care vă va permite să vă dezvoltați.

10. Fiți întotdeauna persoana care îi va spune cuiva despre șireturile dezlegate sau despre bucata de broccoli de pe dinți; da, este un lucru jenant, dar ei vă vor fi recunoscători.

11. Dacă vi s-a activat alarma de incendiu, căutați-l imediat pe animalul dvs de companie și dați-i ceva de mâncare; acest lucru vă va ajuta să economisiți timp atunci când vă evacuați.

12. Faceți niște activități simple în fiecare dimineață: aranjați patul sau pregătiți, de exemplu, micul dejun. S-a dovedit științific că acest lucru va contribui la creșterea productivității noastre pentru întreaga zi.

13. Dacă apăsați întâmplător bara de spațiu și derulați pagina jos, puteți apăsa Shift + Space și puteți reveni la locul în care vă aflați înainte.

14. Când vă laudă cineva puteți pur și simplu să spuneți „mulțumesc”. Nu trebuie să-l lăudați și dvs.

15. În calitate de manager lăudați-vă angajații în public și certați-i în privat. Veți fi respectat pentru aceasta.

16. Dacă doriți să aveți un câine care se comportă bine, luați-l oriunde veți merge. Ați observat cum unii câini merg foarte liniștit pe stradă alături de stăpânul lor (chiar și fără lesă)? Asta pentru că au experiență.

17. Nu este nevoie să spuneți neapărat „cheese” în timp ce vă fotografiați. Utilizați mai bine cuvinte care se termică cu „a”.

18. Cumpărați întotdeauna pături puțin mai mari decât dimensiunea patului, deoarece sunt mult mai comode.

19. Când împrumutați un stilou sau un marcator fără un capac, există o probabilitate mai mare să-l primiți înapoi.

20. Urmați regula celor 2 minute. Dacă va dura doar 2 minute, faceți acest lucru fără a amâna.

21. Dacă aveți un scop, nu spuneți altora despre asta. Puteți să vă lăudați după ce veți obține rezultate, dar nu povestiți despre planuri deoarece, în acest mod, veți avea mai multă motivație să faceți ceva.

22. După ce v-ați angajat la primul loc de muncă, trebuie să plecați peste un an sau doi. Nu este bine să vă rețineți, deoarece compania dorește doar să-și reducă cheltuielile. Găsiți-vă ceva mai bun.

V-au plăcut sfaturile noastre?