22 de pisoi neîndemânatici, ce învață cu sârguință să ”pândească din ambuscadă”, dar nu iese decât o scenă amuzantă! 

Cu toții cândva eram mici, multe lucruri nu le puteam face, făceam adesea greșeli. Uneori însă chiar nu reușeam ceva, deoarece eram inabili. Și cât de supărați eram, mai ales atunci când adulții râdeau de noi! Drag cititor, iată o șansă pentru o revanșă! Pentru a nu provoca un conflict între ”tați și copii”, vom ridiculiza nu oamenii, ci pisoii! Din fericire, ei înșiși au dat multe motive excelente pentru aceasta, atunci când au decis să învețe să vâneze și să atace dintr-o ambuscadă, ca și cum ar fi pisici mature.

1.

2.

3.

4.

5.

În special pisicile au un comportament de joacă bine structurat. Vă prezentăm mai jos unele jocuri pentru pisici, cu care atât felinele, cât și stăpânii se pot distra de minune.

– Atragerea atenției pisicii.

Unei undițe de jucărie nu-i poate rezista nici o pisică! Tot ce trebuie să faceți este să agățați de firul subțire niște materiale sau obiecte mici în culori vesele, pe care le puteți balansa în fața năsucului pisicii.

6.

7.

8.

9.

10.

– Jocul cu mingea.

Tot ceea ce se mișcă și mai ales ceea ce se rostogolește îi redau pisicii chef de joacă! Selecția este imensă: biluțe din sisal, paie împletite, mingi de tenis miniaturale sau de golf, mingi de tip arici sau care emit unele sunete (de exemplu, cu un clopoțel). Indiferent din ce material este confecționată jucăria, trebuie să aveți grijă ca mingea să nu fie prea mică.

11.

12.

13.

14.

15.

– Rotire în cerc, de bucurie.

Există între timp o gamă foarte mare de jucării pentru pisici, care nu garantează doar distracția, ci antrenează și abilitățile pisicii: de exemplu o jucărie interactivă precum Kitty Roundabout. În jurul jucăriei, goală în interior, există mici orificii. Prin acestea, pisica poate ajunge cu lăbuțele sale la o mică mingiuță, care este mobilă în interior. Astfel, pisica este incitată cu feromoni irezistibili, emanați de către bilă. Jocul de-a prinselea este amuzant de privit și antrenează abilitățile și starea fizică a pisicii.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Aveți și dvs o pisică? Care este jocul ei preferat? Așteptăm comentariile cu drag.