22 de imagini care ne arată ce se ascunde în spatele fotografiilor superbe

Fotografiile reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a transmite o emoție și de a-i sensibiliza pe oameni, de aceea nu ar trebui să ne mire faptul că fotografii au început să se întreacă pe ei înșiși pentru a veni cu noi idei interesante și originale.

În fiecare zi vedem sute de fotografii perfecte pe Instagram, Facebook, postere și videoclipuri: utilizatori fericiți, vacanțe, petreceri cu prietenii, realizări personale sau simple ieșiri în oraș, toate aceste momente sunt acum împărtășite cu ceilalți. Dar știați că în spatele unei imagini frumoase se ascund, uneori, ore de muncă și echipe întregi de profesioniști? Unii internauți postează colaje din seria „Locație vs. Foto”, care ne arată mai clar că rezultatul final și culisele fotografiei arată diferit.

Următoarea selecție ne va demonstra cum se face o fotografie perfectă și care este, de fapt, realitatea. Nu ne-am fi gândit niciodată că diferențele pot fi atât de mari.

1.

Fotografiile perfecte de pe Internet sunt rezultatul unei pregătiri îndelungate. Pentru a obține o fotografie ideală trebuie să recurgeți la multe trucuri – să alegeți locul, unghiul corect precum și culorile.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Fețe zâmbitoare, locuri frumoase, momente fericite. Pe internet totul pare perfect.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Rețelele de socializare contribuie la încurajarea dorinței de a arăta perfect și a afișa poze cât mai frumoase și mai originale.

21.

22.

Cu toții dorim să postam pe rețelele de socializare fotografii în care arătam uimitor, dar nu trebuie să uităm de faptul că acestea nu reflecta aproape deloc realitatea de zi cu zi.

V-au plăcut aceste fotografii?