22 de idei originale pentru o manichiură delicată de vară

Câteva idei minunate pentru o manichiură perfectă de care să vă bucurați în această vară.

Designul unghiilor are o capacitate uimitoare de a ne ridica starea de spirit. Pentru ținutele de zi cu zi vă recomandăm să alegeți modele delicate și simple.

Manichiura delicată va fi una dintre tendințele acestei veri. Alegeți un fundal deschis pe care să-l înfrumusețați cu diferite elemente interesante precum un fluture albastru, o floare roz, o crenguță albastră sau o libelulă. Puteți alege o acoperire mată sau una lucioasă, albă sau perlată.

1.

2.

3.

4.

5.

În acest sezon vor fi în top toate nuanțele de albastru, așa că nu ezitați să alegeți nuanța preferată.

O nuanță proaspătă de albastru se va încadra perfect într-un stil romantic, albastru strălucitor va arăta perfect în combinație cu niște ținute îndrăznețe în timp ce albastrul închis este pentru un look misterios și original.

6.

7.

8.

9.

Întreaga paletă roz este la modă pe tot parcursul anului, dar nuanțele calme și feminine sunt preferatele multor femei. Aceste nuanțe se combină perfect cu elementele florale, care sunt elegante, feminine și romantice.

10.

11.

12.

Formele geometrice de asemenea nu-și pierde din popularitate. Aceste elemente decorative pot fi combinate cu detalii strălucitoare sau motive florale.

13.

14.

15.

Culoarea neagră este solicitată chiar și în sezonul estival. Aceste modele sunt sofisticate, îndrăznețe și originale. Manichiura franceză inversată de culoare neagră va arăta superb în combinație cu bej, smarald, verde etc.

16.

17.

18.

Unghiile de culori aprinse ne vor oferi o stare de spirit cu totul specială.

Alegeți modele de un albastru deschis, purpuriu, lămâie și completați-le cu cu nuanțe calme.

19.

20.

21.

22.