22 de fete, care au vrut să impresioneze lumea în ziua nunții și s-au adresat la make-up artistul Arber Bytyqi!

Arber Bytyqi este un artist de machiaj din Kosovo, specializat în machiajul de mireasă. Acest bărbat știe cum să schimbe imaginea fetelor aproape dincolo de recunoaștere și transformă prințesele drăguțe în adevărate regine. Fiecare fată visează să arate irezistibil la nunta sa. La fel și fetele din Kosovo sunt incredibil de norocoase, deoarece artistul de machiaj Arber Bytyqi face minuni.

Noi nu am putut ignora abilitățile acestui make-up artist talentat. Mai mult, are deja peste 300 de mii de followers pe Instagram. Evident, suntem extrem de impresionați de munca make-up artistului Arber. Vă invităm să vedeți lucrările maestrului în pozele de mai jos și să iar dvs nu aveți decât să vă decideți ce părere aveți despre astfel de transformări.

1.

2.

3.

4.

5.

Într-adevăr, într-o zi atât de importantă, fiecare fată visează să arate uimitor. Principalul lucru este acum ca viitorii soți, văzând-uși iubitele să nu leșine la oficiul stării civile!

6. 

7.

8.

9.

10.

Make-up artistul albanez face minuni în patria sa. Fermecătorul artist este capabil să satisfacă toate cerințele a celor mai exigente mirese, întruchipând imaginea uimitoare pe care acestea visează să o vadă în oglindă.

11.

12.

13.

14.

15.

Dela de 6 ani transformă reprezentantele frumoasei jumătăți a umanității, deși pasiunea sa pentru arta machiajului s-a manifestat încă din copilărie. După cum recunoaște Arber, cea mai iubită parte a muncii sale este să vadă reacția de neprețuit a fetelor, apreciind rezultatul.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

O întrebare pentru cititorii Fă Singur: v-ați fi dori ca Arber Bytyqi să devină artistul dvs de machiaj de nuntă? Sau preferați un machiaj mai natural și mai ușor?

Așteptăm cu drag opiniile dvs.