21 de vedete pe care le încadrăm în secțiunea de aur. Acum a devenit clar că frumusețea nu este întotdeauna perfectă

Percepția frumuseții umane s-a schimbat foarte mult de la un secol la altul. Din cele mai vechi timpuri oamenii știu ce înseamnă secțiunea de aur, un criteriu folosit în artă și în arhitectură. Multe sculpturi și pânze grecești antice ale unor pictori celebri au fost create folosind această regulă. Un experiment ne arată clar care dintre vedete au proporții faciale ideale din punctul de vedere al științei. S-a dovedit că majoritatea vedetelor sunt departe de a fi perfecte, dar anume acest lucru le face și mai frumoase.

Suntem extrem de curioși să aflăm cum ar arăta unele vedete, dacă fețele lor ar avea proporții perfecte. Pentru aceasta s-a folosit o mască ce oferă proporții „de aur”.

1. Angelina Jolie.

2. Jennifer Aniston.

3. Tom Hardy.

4. Kim Kardashian.

5. Madonna.

6. Tom Cruise.

7. Chris Hemsworth.

8. Jennifer Lawrence.

9. Julia Roberts.

10. Robert Pattinson.

11. Emma Watson.

12. Charlize Theron.

13. Jake Gyllenhaal.

14. Gillian Anderson.

15. Scarlett Johansson.

16. Jason Momoa.

17. Jennifer Lopez.

18. Margot Robbie.

19. Brad Pitt.

Iată cum arată procesul de transformare a fețelor vedetelor.

Încă un exemplu de astfel de transformare.

Cercetătorii au descoperit că percepția umană asupra frumuseții fizice este strâns legată de proporția de aur, care este de aproximativ 1,618. Dacă raportul dintre distanța dintre părțile individuale ale feței și distanța unei alte zone specifice se apropie de 1.618, atunci acest lucru este considerat ideal.

Ce părere aveți despre standardele de frumusețe acceptate în timpul nostru? Care dintre aceste vedete este, după părerea Dumneavoastră, cea mai atrăgătoare, chiar dacă nu întrunește standardele secțiunii de aur? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!