21 de tunsori scurte cu breton pentru o nouă imagine: fresh și superb!

În acest articol dorim să revenim la unul dintre elementele stilate cum ar fi bretonul pe care-l considerăm un must have foarte actual.

Vă propunem și o frumoasă galerie foto care să vă ajute să vă orientați mai bine în alegerea unei coafuri noi!

Dacă doriți să vă faceți breton, trebuie să fiți foarte atente. Un breton realizat corect vă va avantaja, punându-vă în evidență trăsăturile frumoase. Dar ar putea și să vă dezavantajeze, dacă meșterul nu va ține cont de unele trăsături ale Dumneavoastră și va adăuga volum acolo unde nu este necesar sau va accentua unele zone ale feței care nu necesită acest lucru.

1.

Pentru a obține un rezultat bun ar trebui să vă studiați forma feței, pentru a descoperi care vă sunt trăsăturile specifice și să identificați modul în care bretonul ar putea să vă sporească frumusețea. Dacă veți face acest lucru, atunci bretonul va deveni un element valoros al tunsorii Dumneavoastră.

În această galerie foto vă propunem mai multe alternative care să vă inspire să încercați o tunsoare nouă. Orice coafură veți alege, vă recomandăm să mergeți la coafor ca să faceți schimbarea dorită. După cum puteți intui, vă recomandăm să fiți foarte atente înainte de a alege tunsoarea Bob, Pixie sau alta foarte scurtă care vă va scoate în evidență toate trăsăturile feței precum și unele mici imperfecțiuni. Aceasta însă nu înseamnă că ar trebui să renunțați la aceste tunsori moderne, ci să cereți sfatul unui coafor și să alegeți tunsoarea perfectă care să vă avantajeze.

Bretonul!

Cel mai apreciat tip de breton este, la moment, cel clasic care să să vă acopere întreaga frunte. După cum vă puteți imagina acesta va fi un accesoriu care vă va pune în evidență ochii și se poate adapta cu ușurință oricărei forme a feței.

Mai mult decât atât, după cum știți, funcția principală a bretonului este de a armoniza trăsăturile feței, de a ascunde pomeții prea ascuțiți cu ajutorul unui breton drept și al unor bucle laterale  mai lungi care vor acoperi pomeții.

Breton pentru părul ondulat. 

Dacă aveți părul ondulat, sfatul nostru este să alegeți un breton destul de lung care să ajungă la nivelul genelor, lăsând o parte din frunte neacoperită.

Breton pentru părul fin. 

Pentru părul fin va fi perfect un breton filat orientat spre lateral, dar care va acoperi totodată și fruntea fără i-a oferi volum.

Breton pentru părul scurt.

În ultima vreme cucerește tot mai mult teritoriu bretonul pentru părul scurt. Aceste tip de breton care este, de obicei, unul scurt și geometric, are ca scop lărgirea ovalului feței, și ar trebui să se realizeze cu ponderație pentru a obține un oval perfect.

Dacă aveți fruntea înaltă încercați un breton lung și filat la capete. Dacă aveți fața pătrată vă va sta perfect cu un breton uòor bombat, în stilul anilor ’60.

După cum ați descoperit în acest articol și veți observa în imaginile care urmează, există mai multe tipuri și modalități de aranjare a bretonului care va sta la baza multor stiluri și coafuri pe care le puteți personaliza datorită acestui accesoriu simplu.

Sfatul nostru este următorul: dacă nu ați avut până acum breton, profitați de ocazie și încercați o tunsoare cu acest element minunat.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Ce zici de aceste modele?