21 de secrete cum să arătați modern și stilat, fără prea multe cheltuieli!

Pentru a vă îmbrăca frumos, cu gust și a arăta scump, nu este necesar să cumpărați haine scumpe, de brand. Chiar și piesele vestimentare de tip mass-market pot arăta minunat pe silueta dvs. Cum să realizați acest lucru vă vom demonstra în articolul de astăzi. Iată secretele ce trebuie să le cunoască orice femeie:

1. Atrageți atenția cum sunt cusute hainele. 

Înainte de a cumpăra haina care vă este pe plac, fiți cât mai atente cum este cusută aceasta. Capete de ațe, cusături și fermoare neuniforme – toate acestea arată că haina este cusută prost, ceea ce înseamnă că veți avea o imagine ieftină și fără gust.

2. Alegeți haina de culori pure.

Dacă doriți ca ținuta dvs să arate scump, alegeți piesele vestimentare monocrome. Optați pentru alb, negru, bej sau alte nuanțe pastelate, care arată bine chiar și pe o haină ieftină. În timp ce culorile de neon, aurii și nuanțele pale, pe o haină mai ieftină, vor da dovadă de prost gust.

3. Procurați haine originale și nu replici.

Credeți că dacă veți cumpăra o haină replică de la Chanel sau D&G veți adăuga un aer de stil scump în imaginea dvs? Vă înșelați! Replica va atrage prea multă atenție și va crea impresia de prost gust. Vă sfătuim să vă îndreptați atenția spre piesele vestimentare mai ieftine, dar în același timp de o calitate foarte bună, care se vor potrivi armonios cu look-ul dvs.

4. Nu uitați de stilul clasic.

Mica rochița neagră, bluză de culoare albă și fustița de tip creion: sunt haine care nu ies din modă de zeci de ani. Anume la hainele clasice ar trebui să atrageți atenție maximă când combinați piesele vestimentare, pentru a forma o ținută stilată. Combinați piesele de bază cu accesorii elegante.

5. Coaseți sau adaptați haina după necesitățile dvs.

Dacă ați cumpărat o haină de calitate și peste un timp aceasta nu vi se mai potrivește, adresați-vă la un atelier pentru a o transforma după necesitățile sau poate chiar și gusturile dvs. Credeți-ne că este mult mai convenabil, dacă veți apela la ajutorul unui atelier decât să cumpărați spre exemplu o rochie nouă, mai puțin calitativă.

6. Aveți grijă de hainele dvs.

Blană de pisică pe haină, un pulover uzat, nasturi rupți – nu, cu aceste lucruri, cu siguranță nu veți arăta superb și de valoare. De aceea și vă sfătuim să aveți grijă de hainele dvs.

7. Nu alergați după haine de brand.

Chiar și cele mai la modă lucruri pot reda un aer ieftin ținutei dvs, dacă le veți combina incorect cu alte piese vestimentare din garderobă. De asemenea, nu uitați că când alegeți o haină de brand, ar trebui să vedeți dacă se potrivește siluetei și stilului dvs.

8. Alegeți corect lenjeria intimă.

Dacă nu doriți să obțineți o ținută ieftină, alegeți corect lenjeria intimă. Aveți grijă ca sutienul și bretelele să fie ascunse sub haină. Vă sfătuim, de asemenea să nu îmbrăcați lenjerie dantelată pentru o bluză mulată sau bikini pentru o fustă de tip bandaj.

9. Acordați atenție țesăturilor.

Țesătura naturală evident că este mai costisitoare. Dar poate fi ușor înlocuită. Atrageți atenția la țesăturile cu o compoziție de: 50% fibre naturale și 50% fibre sintetice. Cel mai des aceste lucruri arată la fel de bine precum cele mai scumpe.

10. Nu exagerați cu accesoriile.

Dacă doriți să creați o ținută originală, puteți adăuga accesorii după gust. Însă, aveți grijă să nu exagerați.

11. Îmbrăcați-vă elegant.

Dacă doriți să arătați scump, optați pentru ținutele clasice feminine, cu care nu veți da greș.

12. Nu uitați să aveți grijă de corp.

Dacă doriți să arătați de un milion, trebuie să aveți grijă de mâini, ten și să aveți mereu o tunsoare îngrijită.

13. Haine curate și călcate.

O haină curată și călcată vă garantează un succes în societate.

14. Pantofi colorați cu toc mediu.

Chiar și o pereche de pantofi colorați, de tip mass-market vor arăta perfect. Îndeosebi, dacă veți crea un ansamblu cu o pereche de blugi skinny și cu o cămașă de culoare albă.

15. Atrageți atenție la noile tehnologii.

Atrageți atenția la o poșetă mică confecționată din sticlă organică sau o jachetă din neopren. Aceste materiale arată la fel de bine precum cele de brand.

16. Aveți grijă de silueta dvs.

Orice haină va arăta bine pe o siluetă frumoasă. Poate că, deja este timpul să mergeți la un fitness club?

17. Minim make-up și fixativ de păr.

Ca să nu stricați o imagine scumpă, vă sfătuim să renunțați la un machiaj vulgar și un exces de fixativ.

18. Alegeți Albul.

Culoarea albă este binevenită în orice sezon și arată perfect mereu.

19. Încălțămintea sportivă

Pentru a crea o ținută perfectă dar comodă, puteți atrage atenția la încălțămintea sportivă și o rochie. Această combinație este preferată de multe vedete.

20. Creați-vă propriul stil.

Creați-vă propriul stil din vestimentația care cu adevărat vă este pe plac. Aceasta vă va ajuta să creați o ținută ideală care vă va demonstra toate atuurile și va masca dezavantajele.

21. Mergeți la shopping în sezon de reduceri.

A sosit toamna și ținutele de vară sunt la reduceri totale? Nu ratați momentul! Este timpul perfect pentru a procura o haină scumpă și de calitate.

Sunteți de acord cu aceste sugestii?