21 de persoane care au ajuns pe mâinile unui coafor talentat și acum nu știu unde să se ascundă de fani

Coafura perfectă, machiajul și zâmbetul frumos vor împodobi, cu siguranță, orice persoană. Frizerul-stilist Yevgeny Zhuk se ocupă de transformarea oamenilor în cadrul proiectului Reboot: ajută femeile să-și aleagă ținute noi și coafura perfectă. Alți specialiști din echipa sa lucrează la aspectul participanților.

Am selectat mai multe fotografii din profilul de Instagram al stilistului pentru a vă arăta cum se transformă participanții proiectului dat.

1. Coafura pe care o alegem ne poate schimba radical aspectul și chiar ne poate face să arătăm mult mai tinere.

2. Stilistul schimbă radical, cu ajutorul machiajului și al coafurii, imaginea femeilor.

3. Aceste schimbări le demonstrează femeilor cât de frumoase și atrăgătoare sunt. 

4. Schimbarea de look este un pas important pentru fiecare femeie, dar pentru aceasta avem nevoie de un profesionist care să știe să ne pună în valoare atuurile și care să ne facă să ne simțim minunat. 

5. Coafurile și machiajul pe care le realizează au o putere magică.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Transformările masculine nu sunt mai puțin impresionante decât cele feminine.

21. 

Yevgeny Zhuk este un stilist talentat care s-a născut în orașul Brest și care s-a specializat în coafuri și machiaj. Organizează cursuri unde împărtășește unele dintre secretele sale. Participă la foarte multe proiecte de televiziune și a obținut mai multe victorii la diverse concursuri specializate. Secretul succesului său este extrem de simplu: are o abordare individuală pentru fiecare clientă și ține cont de trăsăturile feței, demonstrându-ne că fiecare femeie poate uimi și inspira.

Ce părere aveți despre aceste transformări? Care v-a impresionat cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!