21 de lucrări ale unui stilist rus care, pe parcursul celor 12 ani de carieră, descoperă frumusețea și strălucirea fiecărei femei

Ulyana Starobinskaya este stilist, make-up artist și coafor care știe să scoată în evidență frumusețea fiecărei femei. Ulyana are o bogată experiență în acest domeniu. Pe parcursul celor 12 ani de carieră a reușit să transforme peste 6.000 de cliente.

Machiajul a atras-o încă din copilărie, iar în 2008 a decis să-și transforme pasiunea în carieră. După 12 ani de experiență în acest domeniu Ulyana își dorește ca toate clientele sale să arate ca niște staruri de la Hollywood, indiferent dacă se pregătesc pentru nuntă sau doar pentru o ședință foto.

Lucrările sale ne-au atras atenția și vă invităm și pe Dumneavoastră să le admirați.

1. Minus 15 ani.

Înainte de aplicarea machiajului Ulyana ține cont de mai multe lucruri: trăsăturile feței și caracteristicile fizice ale clientei, vestimentația și, bineînțeles, tipul de eveniment la care va participa.

2. 

3. „Nu-mi pot crede ochilor!”, a exclamat Tatiana când și-ă văzut chipul în oglindă. 

4.

5.

6.

7. Rujul aprins nu este doar pentru tinere. Superb!

8.

9.

10.

11. Puterea machiajului. Acest machiaj este dovada că orice femeie poate arăta ca o vedetă când nimerește pe mâna stilistului potrivit.

12.

13.

14. Par a fi două femei diferite!

15.

16.

17.

18.

19. După machiaj privirea acestei tinere este frumoasă și pătrunzătoare. 

20.

21. Este la fel ca în filme când cel mai tare tip din școală se îndrăgostește de o fată timidă, care, după ce își lasă părul superb pe spate, îi lasă pe toți fără cuvinte.

Ulyana Starobinskaya ajută femeile să se vadă dintr-o perspectivă diferită. Prin lansarea proiectului „Transformare” le ajută pe clientele sale să se simtă ca niște staruri de cinema.

Ce părere aveți despre aceste transformări? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!