21 de idei pentru decorarea interiorului. Cu ajutorul bucăților de tapet rămase puteți crea o adevărată sărbătoare!

Probabil sărbătoarea preferată a fiecăruia este ziua de naștere! În curând nepoțica mea împlinește 6 ani și părinții vor să organizeze o sărbătoare de neuitat.

Sora mi-a spus că vor sărbători acasă, de aceea trebuia să mă gândesc cum să decorez cât mai frumos, original și vesel camera de zi. Însă cel mai important este să-i placă micii sărbătorite.

Ghirlande din hârtie

Privind mai multe variante în internet m-am oprit la ghirlandele din hârtie. Cu ajutorul acestora puteți decora aproape orice. Întrucât acestea trebuie confecționate manual, vor fi cele mai originale și irepetabile.

Mai mult acest decor costă foarte puțin, deoarece este realizat din bucăți de tapete vechi și din hârtie colorată. Ghirlandele pot fi de diferită lungime și formă.

Echipa noastră vă prezintă 21 de idei superbe de confecționare pa ghirlandelor din hârtie. Simplu, rapid, econom și foarte frumos!

1. Aceste balonașe de hârtie pot fi folosite la orice sărbătoare: de la ziua de naștere la Revelion. Totul depinde de culorile pe care le alegeți. 

Pentru confecționarea acestor balonașe aveți nevoie de: lipici sau bandă adezivă dublă, hârtie colorată, foarfece sau aparat special de făcut astfel de cercuri.

2.

3. Îmi place foarte mult această idee de ghirlandă cu baloane cu aer cald.

Atrageți atenție că pentru crearea acestora aveți nevoie de hârtie decorativă, dar puteți utiliza și alte tipuri pe care le aveți la îndemână.

4.

5. Ce păsări drăguțe! Mica noastră prințesă va fi încântată de ele.

6.

7. Pentru tinerele mame! Această ghirlandă poate înlocui jucăriile scumpe de deasupra patului copilului.

8.

9. Cu ajutorul ghirlandelor din hârtie puteți amenaja camera pentru sărbători sau să creați un interior deosebit pentru fiecare zi.

10.

11. Ghirlandele din hârtie pot fi realizate pe orice temă. Vă plac aceste pene zburătoare?

12.

13. Nu economisiți timp pentru crearea acestei ghirlande extraordinare. Puteți să o confecționați doar în jumătate de oră.

14.

15. Un decor perfect pentru ziua îndrăgostiților!

16.

17. Ghirlandele din hârtie pot fi ușor transformate în decoruri de sărbătoare. Pentru fiecare sărbătoare puteți face noi ghirlande noi, mai ales că este foarte interesant și distractiv.

18.

19. Puteți înfrumuseța pereții, plafonul și ferestrele oricărei camere cu ghirlande.

20.

21. Iată modelul pe care l-am ales pentru ornamentarea candy-barului pentru mica mea nepoțică.

Cu ajutorul acestor ghirlande puteți înfrumuseța orice doriți – pereți, masă, un colțișor special. Puteți combina diferite culori: pastelate, intense, contrastante. Ghirlandele din hârtie sunt rafinament, stil și desigur o atmosferă de sărbătoare. Copiii dvs., cu siguranță, vor aprecia această invenție creativă!