20 poze care demonstrează că și cei mai duri bărbați nu se tem să-și arate emoțiile

Atunci când întâlnim bărbați duri ni pare că sunt lipsiți de emoții și sentimente. Aceste fotografii vă vor dovedi contrariul. Chiar și cel mai aspru bărbat este în stare să-și arate latura sa sensibilă și este în stare să facă gesturi minunate.

„Mi-am revăzut bunicul după 15 ani de despărțire. Primul lucru pe care l-a făcut, mi-a arătat fotografia cu mine când eram mică, care tot timpul a fost purtată în portofelul său.”

„Am desenat cravata tatălui meu când eram în clasa întâi. Astăzi el și-a pus-o la ceremonia mea de absolvire.”

Acest câine era în mașină atunci când ea a fost furată. După 10 zile, Luka și stăpânul său s-au întâlnit.

„Părinți mei sunt de 35 de ani împreună. Astăzi i-am surprins dormind.”

Unul dintre cei patru prieteni suferă de atrofie musculară. Ceilalți 3 îl poartă pe umeri în timp ce călătoresc, astfel încât el să poată vedea diferite țări ale lumii.

„Am găsit în stradă un câine care s-a pierdut și nu l-am putut lua imediat acasă. Abia îi convinsesem pe părinți să îl țină pentru o vreme. La o oră după ce am plecat, mama mi-a trimis această fotografie.”

„Am visat să vizitez din nou Disneyland și să-mi mai fac o poză cu Mickey Mouse. Mi-am îndeplinit dorința la 50 de ani.”

„Tatăl meu nu a avut niciodată o pisică. Recent, a găsit acest pui de pisică abandonat în stradă și l-a adăpostit. Acum acest pisoi doarme doar așa.”

Iubita lui merge la cursuri de extensie a genelor. El i-a permis să fie primul ei ”client„.

„Cine a pierdut un porculeț? Dacă e al tău, sună la secția de poliție!”

Acest bătrân este un vlogger. Atunci când canalul său pe YouTube a împlinit un an, el a mulțumit fiecăruia dintre abonații săi (2.000), numindu-i pe fiecare pe nume.

„Astăzi, profesorul nostru ne-a spus că la orele noastre este mereu binedispus, și a recunoscut că îi place să ne fie profesor.”

„Acest bătrân ne-a mărturisit că el și soția lui se țin de mână în fiecare zi, timp de 63 de ani.”

„Privirea îndrăgostită a soțului meu.”

„Proprietarul unui magazin de floricele popcorn, zilnic publică fotografii pe rețelele de socializare și dorește tuturor să aibă o zi bună.”

„Vecinul nostru a făcut o ușă specială în gard, astfel încât câinii noștri să poată veni la el ori de câte ori doresc.”

„Astăzi sora mea a născut, iar fratele ei a venit la spital îmbrăcat la patru ace, pentru că prima impresie este foarte importantă.”

„Tata a lucrat toată ziua, dar a găsit timp să- cumpere flori mamei mele.”

„La începutul relației, soțul meu ura pisicile. În această fotografie el o mângâie după ce  aceasta ce suferit o intervenție chirurgicală.”

„Credea că nimeni nu era acasă și nimeni nu îl vedea cum dansează câinelui.”