20 de tunsori moderne pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată în viață

O tunsoare frumoasă este o garanție a încrederii în sine, un truc pentru a atrage atenția bărbaților, un element al feminității. Însă pentru aceasta orice femeie trebuie să țină cont de tendințele modei pe care le propun anual stiliștii, schimbând doar puțin modelele din anii precedenți.

Vă prezentăm câteva tunsori moderne din 2017 pe care trebuie să le încercați cel puțin o dată în viață.

Carre

Dacă aveți părul drept, atunci această tunsoare este pur și simplu creată pentru dvs. Ea subliniază luciu și frumusețea părului dvs.

Însă și femeile cu păr ondulat nu trebuie să evite această tunsoare!

Stilul clasic: vechiul și frumosul bob cu linii exacte

Această tunsoare nu-și pierde din popularitate deja de câteva sezoane și dacă încă nu ați încercat-o, acum este  momentul.

Bob cu linii domoale și bob care

Tunsori cu breton pe o parte

Bretonul pe o parte vorbește despre faptul că posesoarea acestuia este predispusă pentru flirt și rebeliune. Dacă doriți să arătați îndrăzneț și nu vă temeți de experimente, faceți o tunsoare cu breton pe o parte.

Grunge

Dacă doriți să vă evidențiați din mulțime, atunci trebuie neapărat să încercați această tunsoare.

Cascadă

Tunsoarea cascadă deja de mai mulți ani este în topul preferințelor femeilor. Ea este destul de universală, se potrivește diferitelor tipuri de față. De asemenea, această tunsoare se aranjează foarte ușor.

Aurora

Tunsoarea aurora a fost inventată de profesioniștii din italia cu câțiva ani în urmă. Specificul itlian se observă imediat. Doar specialiștii italieni puteau face o simbioză între rafinament și feminitate. Aurora sau tunsoarea italiană se potrivește pentru toate femeile care își apreciază individualitate și pentru care calitatea este importantă în toate.

Pixie

Pixie a devenit una dintre cele mai populare tunsori din lume, ea deja de mai mulți ani nu iese din modă. Atunci când stiliștii o numesc unică, ei nu mint. Tunsoarea se potrivește practic tuturor, nu are importanță nici tipul de păr, nici forma feței. Însăși tunsoarea vă permite să o adaptați după stilul individual.

Pixie pentru păr mediu

Tunsoarea Garçon

Tunsoarea Garçon este o alegere a femeilor îndrăznețe care nu se tem de provocări din partea celor din jur. Este cea mai bună alegere pentru doamnele active!

Dacă nu v-ați ales nici o tunsoare din lista de mai sus, atunci noi am efectuat o colecție de tunsori din toată lumea. Inspirați-vă!

Fiți mereu frumoase!