20 de tunsori medii și scurte pentru femeile cu fața rotundă

Doriți să încercați o tunsoare scurtă, dar nu vă ajunge curaj?

Nu vă fie teamă, deoarece există tunsori scurte sau medii care se adaptează cu ușurință formei feței. Nu renunțați, există soluții pentru toată lumea!

Tunsoarea Carrè.

Carrè este probabil cea mai comodă și universală tunsoare, continuând a fi extrem de populară și în acest sezon. Acest fapt se datorează efortului hair-styliștilor de a o adapta la tendințele actuale din lumea modei. Această tunsoare minunată se adaptează de minune feței rotunde.

1.

Aceasta este, probabil, cea mai universală variantă de carrè, fiind ideală mai ales pentru femeile cu părul drept.

2. 

3.

4.

Modelul alungit de carrè corectează vizual forma feței, conferindu-i o formă mai apropiată de oval. Optați pentru cărare laterală și veți arăta minunat.

5. 

O soluție ideală pentru femeile cu părul mai subțire.

6. 

7.

Tunsoarea Pixie.

Dacă vă plac scurte, pixie este ceea mai potrivită alegere pentru Dumneavoastră. Dacă aveți fața rotundă, optați pentru o coafură răvășită, cu bucle moi.

Acest tip de breton modelează fața rotundă, conferindu-i un aspect tineresc și feminin. Tunsoarea este destul de simplă, iar șuvițele împreună cu bretonul echilibrează perfect trăsăturile feței.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Tunsoarea Boyish.

Acest model de tunsoare este o soluție foarte bună în cazul feței rotunde. Concentrând volumul în partea superioară, veți echilibra forma feței, făcând-o să pară ovală.

15.

16.

17.

18.

19.

Tunsorile asimetrice creează un aspect tineresc și elegant în același timp.

20. 

O nouă tunsoare vă va face să vă simțiți mai sigure și să savurați din plin orice clipă! O tunsoare reușită va îmbunătăți proporțiile feței și va sublinia frumusețea ochilor.

V-au plăcut aceste tunsori? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!