20 de oameni cărora soarta le-a prezentat un dar neașteptat, sub forma unui lucru cu secret! 

Viața e plină de surprize. Adesea acestea ”cad” din senin. Puteți trăi ani de zile lângă un obiect, neștiind că acesta are un secret. Sau puteți comanda un articol nou în magazin și puteți primi o ”mâță-n sac”. Noi iubim poveștile despre secrete descoperite accidental, care apar brusc în locuri neașteptate. Citiți poveștile eroilor din colecția noastră de astăzi.

1. ”Mi-am cumpărat o cutie de lemn pentru lucruri mici la o piață de vechituri. Ieri am găsit un compartiment secret în el și iată o așa surpriză!”

”Lanțul are proba 585, ceasul Omega, tot e cu proba 585. Mecanismul nu funcționează. Am încercat să aflu anul lansării. Aproximativ 1908-1912.”

2. ”Am cumpărat un mackintosh la mâna a doua și am găsit în buzunar o cutie de chibrituri și un cub de zahăr de la Café Landtmann (cafeneaua preferată a lui Freud din Viena).”

3. ”Am o jachetă nouă, care evident era purtată de cineva. Cum am ghicit? Am găsit un concealer și 5 lire sterline în buzunarul ei.”

4. ”M-am interesat despre femeia al cărei nume era pe oglindă și aflând mi s-a făcut pielea de găină. Ea a trăit la aproximativ o oră de mers cu mașina, avem aceleași zile de naștere și avem studii similare.”

Inscripție: ”Am moștenit oglinda de la bunica mea (Edith) Bennett. A fost oferită cadou ei și bunicului, în anii ’60.”

5. ”La început, această rolă de țesătură de 5 USD părea simplă. Dar când am desfăcut-o, am văzut o curea japoneză obi, brodată cu mătase și aur.”

”Căutam o țesătură din care să cos haine. Dar acum mi-e frică să ating măcar acest obi (curea japoneză purtată peste kimono), în valoare de aproximativ 6.000 de dolari.”

6. ”Acest fotoliu are un buzunar cu fermoar, în care au fost păstrate picioarele și instrucțiunile. Odată asamblat, poate fi folosit ca un loc secret.”

7. ”Erau 20 de dolari în buzunarul din spate al blugilor pe care i-am cumpărat astăzi.”

8. Meniu secret în restaurant.

9. ”Le-am găsit într-un compartiment secret când cumpăram rafturi la un magazin second hand.”

”Documentele care se aflau tot acolo spun că sunt din aur de 24 de carate.”

10. ”Ghidul constelațiilor a fost pus în punga cortului.”

11. ”Copilul meu a descoperit un compartiment secret în cutia cu bijuterii. Iată ce a fost ascuns în interior.”

12. “Am cumpărat o casă. În spatele dulapului mai este încă un dulap secret.”

13. ”Mi-am vizitat familia în casa lor nouă. Le-am ajutat puțin prin grădină și am găsit această pietricică sub unul dintre tufișuri. Am întors-o și…”

14. Inel vintage ce aduce noroc. Are și un secret.

15. ”Nu-mi vine să cred, dar tocmai am găsit un alt compartiment secret în acest cufăr vechi!”

16. ”Am cumpărat o geantă la un magazin, iar în interior era o sticlă de picături pentru ochi, care a expirat acum 31 de ani.”

17. ”Winnie the Pooh în peretele casei mele.”

18. ”Am găsit-o într-un compartiment secret al unei cutii poștale, care aparținea bunicii mele.”

Inscripție: ”Shakespeare. Carte pentru ziua de naștere.”

19. ”Într-un compartiment secret al biroului secretarei s-a găsit un card de înmatriculare a mașinii din 1951 și o fotografie școlară cu o notă.”

20. ”Am scăpat jos o cămilă suvenir și am găsit un compartiment secret pe spatele ei, despre care nu știam niciodată.”

Ați avut norocul să dați de un obiect cu secret? Povestiți-ne, ce era? Așteptăm comentariile cu drag.