20 de noi look-uri proaspete și ușor de aranjat, perfecte pentru vară

Sezonul de vară ne bate la ușă, iar acest lucru înseamnă că că trebuie să ne gândim la o nouă tunsoare, comodă și care să ni se potrivească de minune.

Vara este bine să scurtăm părul pentru că este prea cald, dar și pentru a economisi timp pentru aranjarea acestuia, mai ales că utilizarea uscătorului de păr nu este chiar cel mai plăcut lucru atunci când afară sunt peste 30 de grade!

În acest articol vă propunem mai multe idei de tunsori interesante.

Tunsori perfecte pentru această vară.

După cum am menționat, vara trebuie să alegem o tunsoare comodă, versatilă și care să ne împrospăteze chipul. Primele poziții sunt ocupate, de obicei, de tunsoarea Bob atemporală și de Pixie. Aceste două tunsori se potrivesc tuturor doamnelor și domnișoarelor, arată minunat cu orice culoare a părului și necesită foarte puțin timp pentru coafare.

Tunsoarea Bob nu-și pierde pozițiile de top printre alte tipuri de tunsori moderne. Abordările proaspete în crearea noilor elemente pentru această tunsoare ne permit să obținem un nou look. Puțină ondulare, o culoare extraordinară și un breton după gust, vă vor face Bob-ul dvs și mai frumos.

1.

O tunsoare foarte scurtă, extravagantă și puțin haotică va fi o soluție perfectă pentru doamnele mai îndrăznețe. Anume Pixie subliniază caracteristicile feței, precum ochii sau buzele și le redă un farmec aparte.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Coafura aparent dezordonată.  

Acest stil este, la momentul actual, bine cunoscut și îndrăgit de femei. Este un stil elegant, dar îndrăzneț și tineresc în același timp.

Pentru a alege tunsoarea potrivită trebuie să discutați cu coaforul Dumneavoastră, care vă va ajuta să alegeți lungimea potrivită și stilul de coafare.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.