20 modele de tunsori Carre: tunsoare cu adevărat populară în acest sezon!

Carre este probabil cea mai comodă și universală tunsoare, continuând a fi extrem de populară în acest sezon. Acest fapt se datorează efortului hair-styliștilor de a adapta tunsoarea la tendințele actuale din lumea modei.

E remarcabil faptul că tunsoarea carre este populară atât printre vedete, cât și printre femeile de rând. De altfel motivele sunt destul de evidente: la capitolul confort, aspect practic și ușurință în îngrijire carre este mult peste orice altă tunsoare.

Recomandările din articolul nostru de azi vă vor ajuta să alegeți varianta potrivită a tunsorii carre în funcție de forma feței și stilul dvs.

1. Carre poate fi potrivit pentru orice tip de față

Varianta “standard” de carre este probabil cea mai universală tunsoare. Ea are capacitatea de a scoate în evidență atuurile feței indiferent de forma acesteia.

2. Carre pentru față rotundă

Modelul alungit de carre corectează vizual forma feței, conferindu-i o formă mai apropiată de oval. În afară de aceasta optați pentru cărare laterală și oblică.

3. Carre pentru față ovală

Femeile cu față ovală au norocul de a putea opta pentru orice variantă de carre. Fie că e vorba de tunsoare lungă, scurtă, clasică sau asimetrică – toate acestea se vor înscrie perfect în ținuta dvs.

4. Carre pentru față pătrată

Soluția ideală pentru o față pătrată este carre asimetric cu un breton oblic nu foarte impunător.

5. Carre pentru păr lung

În cazul părului lung, tunsoarea carre vă poate conferi un aspect proaspăt și energic, fără a vă schimba stilul în mod radical.

6. Carre alungit cu accent pe șuvițele din față

Asta e poate cea mai universală variantă de carre, fiind ideală mai ales pentru femeile cu păr drept. Acesta e un mod ușor de aranjat, care poate fi diversificat cu graduare, asimetrie sau șuvițe filate.

7. Carre alungit cu breton oblic

Iată o soluție ideală pentru femeile cu păr rar și subțire. Un hair-stylist profesionist vă va ajuta să alegeți unghiul perfect al bretonului.

8. Carre alungit pentru păr scurt

Aceasta e o variantă perfectă pentru a camufla maxilarul prea impunător. Pentru a obține acest efect faceți cărarea pe mijloc și alungiți șuvițele din față.

9. Bob-carre

O alegere foarte bună pentru femeile cu gât lung și față ovală. Această tunsoare este plină de energie și inspirație, fiind opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și pline de viață.

10. Carre pentru păr de lungime medie

În cazul părului de lungime medie șuvițele din față pot fi lăsate puțin mai jos de umeri, iar cele din spate se taie mai scurt, descoperind ușor pielea gâtului.

11. Carre graduat

Acest model este deosebit de popular în ultimul timp datorită simplității aranjării părului, dar și din cauza camuflării foarte reușite a micilor imperfecțiuni ale formei feței.

12. Carre asimetric

O opțiune excelentă pentru femeile cu păr perfect drept. Această tunsoare va conferi părului dvs. o strălucire deosebită. Ea se obține prin alungirea părului pe o parte laterală și un bob scurt în partea opusă.

Folosiți aceste recomandări ale specialiștilor pentru a alege modelul de carre ce vi se potrivește cel mai bine în funcție de forma feței, lungimea părului și stilul dvs.