20 de modele de cămăși originale și la modă, recomandate pentru noul sezon

O cămașă în stil clasic este un atribut indispensabil din garderoba unei femei. Aceasta este laconică, versatilă și foarte practică. Arată perfect, indiferent de silueta noastră, oferindu-ne un aspect îngrijit și stilat.

Stiliștii sunt de părerea că o cămașă frumoasă este cea mai bună alternativă a unei bluze din tricot.

1.

2.

O cămașă de culoare albă, cu mânecile largi și croială impecabilă va înfrumuseța orice ținută.

3.

Acordați atenție la modelele albe cu mânecile lăsate și cu volum, acestea sunt hiturile sezonului. Acest model de cămașă va arăta extrem de bine în tandem cu o pereche de pantaloni clasici.

4.

5.

Modelele supradimensionate sunt o altă tendință a acestui sezon.

6.

Acest model de cămașă este unul universal și arată perfect cu o pereche de blugi.

Modelele confecționate din diferite tipuri de stofe sunt o altă tendință a acestui sezon, fiind piesa de bază a unei ținute elegante.

7.

Dungile verticale continuă să fie la modă, avantajul lor fiind capacitatea de a ne face să părem mai suple. Puteți purta o asemenea cămașă cu orice model de pantaloni: culottes, blugi, sau clasici.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Cămașa monocromă este o soluție excelentă. Puteți opta pentru o cămașă albă, precum și pentru una în nuanțe pastelate sau neutre.

16.

17.

18.

Un imprimeu mic și original va decora nu numai cămașa, ci și întreaga ținută. Alegeți imprimeuri non-standard și veți arăta minunat.

19.

O altă opțiune care se încadrează perfect în sezonul anului 2020 este cămașa în carouri, pe care se recomandă să o purtăm cu o pereche de pantaloni într-o singură culoare.

20.

Nu ezitați să purtați cămăși! Aceste modele trendy vor completa orice ținută, vă vor oferi confort și eleganță și vă vor transforma într-o doamnă foarte stilată.