20 de lucruri de care trebuie să scăpați până la sosirea noului an

Până la sosirea noului an a rămas foarte puțin timp, deci este timpul să faceți bilanțul, să trasați obiectivele și să scăpați de toate lucrurile inutile. Astăzi însă nu vom vorbi despre lucrurile materiale, deși o curățenie generală în casă este mereu binevenită.

Dacă deseori simțiți încordare emoțională, aveți anumite temeri, vă apasă problemele nesoluționate, regretele din trecut, atunci este timpul să vă deșteptați  și să vă reamintiți că acestea sunt doar niște gânduri negative care vă împiedică să savurați viața!

Desigur, fiecare dintre noi poate avea momente dificile în viață, dar trebuie să luptați și să fiți mereu optimiști.

1. Eliberați-vă de gândurile care vă împiedică să vă simțiți puterile și capacitățile.

2. Eliberați-vă de simțul de vinovăție care vă împiedică să faceți într-adevăr ceea ce vă place.

3. Eliberați-vă de frica față de necunoscut. Faceți un mic pas înainte și veți vedea un nou drum înaintea dvs.

4.  Eliberați-vă de regrete. În unele momente ale vieții aveți nevoie să spuneți „Nu-mi pasă”.

5.  Eliberați-vă de simțul de îngrijorare. Să vă faceți griji este la fel cu a cere ceea ce nu aveți nevoie.

6.  Eliberați-vă de învinuirile în adresa altor persoane. Fiți responsabili pentru viața dvs. Dacă nu vă place ceva, aveți două opțiuni: acceptați sau modificați.

7.  Eliberați-vă de gândurile despre faptul că ceva este în neregulă cu dvs. Lumea are nevoie de dvs. așa cum sunteți.

8.  Eliberați-vă de gândurile că dorințele dvs. nu sunt importante. Ascultați-vă inima.

9.  Eliberați-vă de obiceiul de a vă asuma toate responsabilitățile. Nu vă epuizați pentru alții, aveți grijă de dvs., deoarece sunteți importanți.

10.  Eliberați-vă de gândul că toți ceilalți sunt fericiți, mai buni și au succese mari. Sunteți acolo unde trebuie să fiți. Viața vă va dărui tot ce este mai bun.

11.  Eliberați-vă de gândurile că totul în lume poate fi împărțit în corect și greșit, alb și negru. Savurați contrastele și prețuiți diversitatea vieții.

12.  Eliberați-vă de trecut. A venit timpul să mergeți mai departe și să scrieți o nouă povestire.

13.  Eliberați-vă de gândul că nu sunteți acolo unde trebuie. Dvs. vă aflați exact acolo unde trebuie să fiți, pentru a merge acolo unde doriți. Trebuie doar să vă întrebați unde vreți să mergeți.

14.  Eliberați-vă de răutatea asupra foștilor iubiți și a familiei. Fiecare dintre noi merită să fie fericit și iubit. Dacă dragostea s-a terminat, nu înseamnă că ea nu a fost.

15.  Eliberați-vă de dorința de a face mai multe și a fi mai mare. Astăzi ați făcut cel mai bun lucru pe care l-ați putut face și asta este suficient.

16.  Eliberați-vă de dorința de a ști totul din timp. Veți afla totul la timpul potrivit.

17.  Eliberați-vă de problemele financiare. Faceți un grafic de restituire a datoriilor și concentrați-vă asupra bunăstării dvs. financiare.

18.  Eliberați-vă de dorința de a salva sau a schimba un om. Fiecare are drumul său. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă perfecționați și să încetați să acordați toată atenția celor din jur.

19.  Eliberați-vă de încercările de a primi aprobare de la fiecare. Trăsăturile dvs. unice vă fac cel mai deosebit.

20.  Eliberați-vă de invidia față de sine. Dvs. nu sunteți nici silueta dvs. și nici cifra de pe cântar. Realizați cine sunteți și țineți minte că lumea are nevoie de dvs. așa cum sunteți.

Prețuiți-vă!