20 de idei superbe, pentru amenajarea unui balcon sau a unei loggii!

Interiorul locuinței în mare măsură determină starea de bine și are un impact asupra sănătății umane. Când la noi starea de spirit e proastă, imediat apare dorința de a schimba ceva în spațiul din jur. Uneori, o simplă mutare a unui obiect de mobilier preferat, radical ne schimbă starea de spirit spre una mai bună.

Însă, lipsa constantă de timp sau de mijloace materiale, nu ne permite să facem un pas îndrăzneț – cel de a schimba spațiul din jur, în conformitate cu visele noastre. Aici ne vin în ajutor designerii – cei care ne vor învăța să privim altfel lucrurile obișnuite. Designerii iscusiți în arta amenajării interiorului au o viziune modernă asupra acestui subiect. Plecați de la ideile monotone de amenajare a locuinței și rezultatul nu vă va lăsa indiferent.

Dacă sunteți un proprietar fericit al unui balcon mare, atunci trebuie neapărat să folosiți acest spațiu cât mai rațional. Folosind imaginația puteți face un colțișor de rai, de unde nu veți dori să plecați. Puteți amenaja balconul într-un birou personal sau ați putea instala un pătuc pentru a vă odihni în timpul verii. Chiar dacă sunteți proprietarul unui balcon mic, nu este o problemă – variații de amenajare există o mulțime.

Nu mai aveți nici un motiv să amânați amenajarea și decorarea balconului în care veți petrece multe seri de acum înainte. Echipa noastră a selectat 20 de idei creative pentru un balcon sau loggia, care vă vor fascina și inspira pentru niște schimbări fenomenale. Suntem siguri că veți găsi o idee sau chiar mai multe care vă vor fi pe plac.

Idei creative pentru un balcon perfect: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20.